Gellak at home

Je hoeft niet meer naar een salon te gaan voor mooie nagels, dit kun je ook thuis doen! Ikzelf lak mijn nagels ook thuis, dit doe ik met een set van Pink Gellac. Ik leg je hier verder uit hoe ik mijn nagels lak, welke stappen ik doorloop voor mooie nagels, welke producten ik gebruik en swatches van de kleuren die ik heb.

Producten die ik gebruik:

 • Pink Gellac Primer*
 • Pink Gellac LED Lamp*
 • Pink Gellac Base Extend*
 • Pink Gellac Ultra Shine*
 • Nagelvijl 180-240*
 • Titania Nagelvijl 100-180
 • Kruidvat Nail & Glue Remover
 • Pink Cleaner
 • Trind Nail Balsam
 • Douglas Prepare Peel Off Base
 • Remover doekjes

*Deze producten zijn afkomstig uit de starterset van PinkGellac.

Verzorging van handen en nagels

Er zijn een aantal dingen die ik doe om mijn handen en nagels goed te verzorgen. Het is belangrijk om je nagels en handen goed te verzorgen. Wanneer je handen en nagels goed zijn verzorgd, hebben ze de kans om gezond te zijn en goed te groeien. Daarnaast zien je handen en nagels er mooier uit wanneer ze goed verzorgd zijn.

Ik verzorg iedere avond mijn nagelriemen door ze in te oliën met Dadi’Oil en mijn handen smeer ik in met ultra-intensive aloe crème (dit kan iedere andere handcrème zijn, ik gebruik toevallig op dit moment deze).

Ik gebruik daarnaast de nail balsam van Trind voor de verzorging van mijn nagels. Je kunt de nail balsam ook gebruiken voordat je de nagels gaat lakken, het laat namelijk geen vettig laagje achter. De nail balsam verzorgt de nagels, zeker een product om aan te raden.

Tussen de gellac door gebruik ik een nagelverharder van Sally Hansen om mijn nagels te verharden.

Daarnaast belangrijk om je gellac goed te verwijderen om je nagels zo min mogelijk te beschadigen.

Swatches

Pink Gellac – 123 Queens Orange

Pink Gellac – 154 Nude Beige

Pink Gellac – 115 Army Green