favorieten

Favorieten van het afgelopen half jaar

Ruim een halfjaar geleden deelde ik voor het laatst mijn favorieten met je. Op dat moment deelde ik aan het begin van een nieuwe maand mijn favorieten van de vorige maand, iedere maand opnieuw. Aangezien dat dit al een poos geleden is, leek het mij niet verkeerd om mijn huidige favorieten met je te delen. Kijk je mee naar mijn favorieten van het afgelopen halfjaar?

Esse Sunscreen High Protection SPF 30

Favoriete beautyproduct

De producten van Esse behoren momenteel echt tot mijn favoriete beautyproducten. Volgende week deel ik mijn huidige skincare routine met de producten van Esse met je, maar ik kan je op voorhand vertellen dat ik enorm enthousiast ben. Hetzelfde geldt voor de foundation van Esse welke ik momenteel gebruik, deze is echt fantastisch! Het afgelopen halfjaar ben ik actief bezig geweest met het verbeteren van mijn huid en vaarwel zeggen tegen mijn acne. Hier heb ik je ook in meegenomen op mijn blog, waarin de fantastische resultaten te zien zijn van het Esse traject. Geen wonder dat deze producten zich mogen bekronen tot favoriet.

Een andere product wat ik enorm graag heb gebruikt het afgelopen halfjaar is de Girls Can Say Anything parfum van Zadig & Voltaire. Deze heb ik het afgelopen jaar ongeveer iedere dag gebruikt en hij ruikt echt heerlijk! Deze parfum ga ik zeker opnieuw kopen.

Favoriete fashion item

Inmiddels heb ik mijn dikke truien weer voor de dag gehaald, maar het afgelopen half jaar stond in het teken van jurkjes gecombineerd met mijn beige cowboylaarzen van DWRS. Deze cowboy laarzen matchte ik iedere keer opnieuw onder mijn jurkjes, maar daarnaast kan ik ze nu nog steeds combineren met een mooie jeans of onder een warmere jurk. Ik heb voor ik deze laarzen kocht echt wel even getwijfeld gezien de prijs en voor mijn gevoel de minimale mogelijkheden om ze te combineren, maar man I was wrong! Super aankoop!

View this post on Instagram

A post shared by XOOON Nederland (@xooonnl)

Favoriete interieur item

Mijn groene fauteuil is nog steeds groot favoriet, maar inmiddels is dit niet het enige nieuwe item in huis. We kochten namelijk, inmiddels al een behoorlijke poos geleden, nieuwe eetkamer stoelen bij XOOON. We kochten de Ylva eetkamerstoel in de kleurencombinatie kiezel. De zoektocht naar nieuwe eetkamerstoelen ging niet zonder slag of stoot, maar inmiddels kan ik ze niet meer wegdenken uit ons interieur.

Favoriete maaltijd

Volgens mij heb ik iedere ‘favorieten blogpost’ aangegeven dat ik helemaal verzot ben op tomatenrisotto. Eerlijk is eerlijk, ik kijk nog steeds uit naar het moment dat ik het weer kan opscheppen op mijn bord. Alleen vriendlief is er iets minder gek van, helaas! Nu het inmiddels wat kouder begint te worden, sta ik weer veel vaker stamppotjes klaar te maken en onlangs maakte ik voor het eerst hachee. Dit was namelijk al erg lang geleden dat ik dit had gegeten en het smaakte erg goed (en het huis rook ook heerlijk!). Ik volgde het hachee recept van lekker en simpel. Ook een aanrader om (weer) eens te maken.

esse clarifying resultaat
Favoriete blogpost

Mijn favoriete blogpost van het afgelopen halfjaar is toch wel een van mijn laatste blogposts waar ik het (voorlopige) eindresultaat van de Esse behandelingen in combinatie met gebruik van de producten laat zien. Ik vind het een prachtig resultaat in een relatief korte tijd en daarnaast had ik nooit verwacht dat ik deze foto’s durfde te delen met je. Weet je niet over welke blogpost ik het heb, je vindt hem hier.

Dit waren mijn favorieten van het afgelopen halfjaar. Eerlijk gezegd heb ik flink moeten graven wat er het afgelopen jaar allemaal voorbij is gekomen, maar eenmaal op (digitaal) papier kan ik me helemaal vinden in het lijstje en zijn dit de echte favorieten.

Wat is jouw favoriete maaltijd van het moment?

No Comments

Leave a Reply