esse clarifying resultaat

Mijn ervaringen met Esse Clarifying – na 4 behandelingen

Het is enige tijd stil geweest op de blog, mocht je daarover meer willen lezen, dan raad ik je aan om mijn persoonlijke update te lezen welke afgelopen dagen online is gekomen. Ondanks de digitale pauze, wil ik jullie mijn Esse Clarifying avontuur natuurlijk niet onthouden. Inmiddels zijn we al enige tijd verder, maar ik wil nog ontzettend graag de resultaten van dit traject met jullie delen. Inmiddels heb ik vier behandelingen achter de rug bij Huidinstituut Knappp in Eindhoven, heb ik twee maanden de producten uit de Esse Clarifying lijn gebruikt en zijn de resultaten prachtig! Tijd om dit met je te delen.

Inmiddels is dit de derde blogpost in de reeks met betrekking tot mijn huid en mijn zoektocht naar de manier om van mijn acne huid af te komen. In de eerste blogpost uit de reeks vertelde ik je dat ik ten einde raad was. Ik had alles al geprobeerd, maar niets hielp. Dat mijn huid onrustig was, was ook wel te zien toen ik de eerste foto’s van voor de behandeling met je deelde in de tweede blogpost.

5 maart 2022 begon ik aan het traject om hopelijk eindelijk van mijn acne af te komen. Dit deed ik met het gebruik van de producten uit de Esse Clarifying lijn in combinatie met acne behandelingen bij Huidinstituut Knappp in Eindhoven. Deze behandeling bestaat uit een uitgebreide reiniging en peeling speciaal voor de onzuivere en onrustige huid. Tijdens de behandelingen worden ook de producten van Esse gebruikt.

Esse Clarifying lijn

Gedurende het hele traject heb ik de producten uit de Esse Clarifying lijn gebruikt. Deze producten heb ik iedere dag trouw gebruik, juist omdat ik enorm hoop dat de producten, in combinatie met de acne behandelingen bij Knappp, mijn huid gaan verbeteren. De producten werken enorm goed voor mijn huid, want ik heb (eindelijk!) geen last meer van een geïrriteerde huid na het reinigen van mijn huid. Mijn huid voelt schoon, zacht en verzorgd aan na gebruik van deze producten uit de Esse Claryfing lijn.

De Esse Clarifying lijn bestaat uit vier producten die ik iedere dag trouw gebruik. Dit is een cleanser, een olie, een serum en een spot corrector. De producten uit de lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de acnehuid. De producten ontgiften, kalmeren en herstellen de huid door de probiotische extracten. Alle producten werken enorm fijn en zijn voor mijn droge en gevoelige huid top!

De resultaten na 4 behandelingen

Al eerder deelde ik de resultaten op de blog met je. Mijn huid zag er na één maand gebruik van de producten en op dat moment één behandeling al stukken beter uit. Ik was enorm verrast. Mijn huid had bij de start enorm veel last van roodheid, flinke ontstekingen op mijn kin en wangen. Wanneer ik de deur uit ging, was mijn huid altijd bedekt met foundation, zodat het zo min mogelijk zou opvallen. Na één maand zag mijn huid er al een stukje rustiger en egaler uit. De roodheid was er nog zeker, maar de ontstekingen waren een stukjes rustiger.

esse clarifying resultaat

Voor de eerste behandeling – na één behandeling – na twee behandelingen

Het resultaat bij twee behandelingen vond ik al fantastisch! Ik durfde eindelijk ook weer eens zonder make-up de deur uit, laat staan het zelfvertrouwen na vier behandelingen.esse clarifying resultaat

Voor de derde behandeling – voor de laatste behandeling

Na vier behandelingen zag mijn huid er verrassend goed uit. De grote ontstekingen waren als sneeuw voor de zon verdwenen, mijn wangen zagen er voor het eerst weer egaal uit en de roodheid in mijn huid was ook vele malen minder!

Goodbye acne!

Heerlijk mijn huid zo rustig! Inmiddels ben ik overgestapt naar de producten uit de Esse Sensitive Lijn. Deze producten gebruik ik nu iedere dag trouw om mijn huid mee te reinigen en te verzorgen. Binnenkort vind je een uitgebreide review van deze producten online en deel ik mijn, inmiddels, favoriete foundation met je!

Wat vind jij van de resultaten van mijn Esse Clarifying traject?

No Comments

Leave a Reply