Onze keuken

Persoonlijke update… Een blog pauze

Eind mei verscheen de laatste blogpost online en inmiddels is het bijna vier maanden later en besluit ik mijn iMac weer op te starten en op mijn oude vertrouwde plekje te gaan zitten. Het voelt vreemd om hier weer te zitten na zo’n lange tijd en tegelijkertijd ook weer vertrouwd. In deze persoonlijke update neem ik jullie mee in de afgelopen vier maanden, de reden van mijn blogpauze en de plannen voor de laatste maanden van 2022. Lees snel verder!

Bijna vier maanden geleden verscheen de laatste blogpost online. Ik hikte er al langer tegenaan dat ik niet meer de energie kreeg van het schrijven als dat ik gewend was. Waar het voorheen nooit moeite kosten om de dingen op papier te zetten, was dat nu ineens wel het geval. Daarnaast had ik sinds februari dit jaar een nieuwe baan en maakte ik werkweken van minimaal 36 uur. Een baan met behoorlijk wat uitdaging en dat in een opstartende organisatie, dat vraagt nogal veel.

In de periode rond mei werd de druk op het werk ietsjes groter, werkte ik vaker over vanwege crisissituaties in gezinnen en moest ik dingen gaan afronden vanwege mijn vakantie die dichterbij kwam. Deze combinatie, plus het feit dat ik er, op dat moment, niet voldoende plezier uit haalde, zorgen ervoor dat er een blogpauze kwam.

Begin juni brak gelukkig een vakantie van twee weken aan. Een moment van heerlijk ontspannen! Onze gezellig roadtrip legde ik vast in reels op mijn Instagram, maar ook voor de rest bleef het daar een stukje stiller. Gedurende de zomer heb ik genoten van het even niets doen na het werken. Ik ben in die periode ook begonnen met (voor mijn doen fanatiek) sporten, genoot van de warme zomeravonden en bracht uren door achter het naaimachine. Het achter de computer zitten, wat ik voor mijn werk ook veelal deed gedurende de zomer, bleef thuis uit. Mijn dagen en avonden zaten namelijk al vol genoeg, eenmaal thuis van een dag werken en een intensieve work-out was ik blij dat ik gedoucht en wel op de bank mocht zitten.

Inmiddels is er weer een vakantie aangebroken voor ons en begint de hectiek op het werk ook weer langzaam toe te nemen. Ik besloot het er van te nemen om toch weer mijn iMac op te starten en simpelweg weer te beginnen. De komende periode komen er dus mogelijk weer blogposts aan, maar wanneer en hoe veel ligt er maar net aan hoeveel tijd ik heb en of ik mijn schrijf spirit weer terug vindt. Daarnaast moet er nu ook gewoon genoten worden van de vakantie en een heerlijk tripje naar Disneyland Paris!

Voor over twee weken staat er in ieder geval een blogpost klaar met de fantastische resultaten van mijn acne traject met de producten uit de Esse Clarifying lijn. Stay tuned!

1 Comment

  • Reply
    Elke
    oktober 2, 2022 at 10:57

    Er zijn nu eenmaal maar 24 uren in een dag. Het belangrijkste is dat je dingen doet waar je je goed bij voelt en jezelf niet voorbij rent.

  • Leave a Reply