LASCANA

Mijn LASCANA sport wishlist

Sinds een aantal weken ben ik iedere week drie keer in de sportschool te vinden. Ik hoor je denken, maar ik ben echt drie momenten in de week in de sportschool te vinden met het zweet op mijn rug, mijn bidon aan mijn zijde en met gewichten in mijn armen. Een flinke prestatie, al zeg ik het zelf. Op dit moment kom ik echter op het punt dat ik drie keer in de week sport, een abonnement heb afgesloten voor één jaar en net te weinig sportkleding heb. Tijd om dus wat leuke sportkleding te shoppen bij LASCANA.

In mijn kledingkast had ik nog wat oude, versleten sportleggings liggen. Prima voor thuis tijdens het poetsen, maar totaal niet geschikt voor een squat in de sportschool met 10 kg in je nek. Na de eerste work-out werd in ieder geval duidelijk dat er een compleet nieuwe sport garderobe aangeschaft moest worden. LASCANA voelde dit haarfijn aan, want toevallig ontving ik een inspirerend foldertje op de deurmat en kreeg ik een mail of ik wat leuke items wilde uitzoeken. Die kans laat ik natuurlijk niet liggen.

Inmiddels heb ik de hele website meerdere keren doorgescrold en is mijn sport wishlist compleet. Deze zoektocht naar sportkleding blijft natuurlijk niet alleen bij sportkleding wanneer je de website van LASCANA bekijkt. Een kijkje bij de prachtige lingerie of comfortabele pyjama’s zorgt voor een nog voller winkelmandje aan het einde van de shopsessie!

Sport wishlist bij LASCANA

LASCANA

Buffalo TanktopBench HoodieBench Legging met logoprintCalvin Klein T-ShirtBuffalo Joggingbroek ● Buffalo leggingBuffalo Sweatshort ● Tommy Hilfiger Bustier

Inmiddels staat mijn sporttas en sportschoenen standaard in de hal om vervolgens in een fijne sportoutfit naar de sportschool te gaan. Dit keer niet om te sporten in een warmtecabine, maar in een sportschool met gewichten, harde muziek en vervolgens dagenlang spierpijn. Maar zoals mijn vriend zou zeggen: no pain, no gain.

Aan mijn sportoutfit zal het niet liggen, hoe is dat bij jou?

1 Comment

  • Reply
    Kelly
    mei 17, 2022 at 18:25

    Mooie items! Ik sport verrassend weinig, dus sportoutfits liggen hier niet in de kast haha. Oeps!

  • Leave a Reply