Lotties menstruatie ondergoed

Lotties menstruatie ondergoed – mijn ervaringen

Iedere maand ben ik weer heel blij als mijn menstruatie achter de rug is. Deze periode van de maand staat iedere keer opnieuw in het teken van ongemakken en dat voor veel vrouwen. Hevige krampen, hoofdpijn, opgeblazen gevoel, moodswings, doorlekken en je niet comfortabel voelen in je lichaam of je kleding. Lotties zorgt ervoor dat wij vrouwen een comfortabele menstruatie mogen ervaren, dankzij Lotties menstruatie ondergoed. Ongemakken zoals doorlekken en je niet comfortabel voelen in je kleding is hierdoor verlezen tijd!

Lotties menstruatie ondergoed

Menstruatie ondergoed wordt steeds bekender en ik hoor steeds meer vrouwen die hier benieuwd naar zijn, het hebben geprobeerd of het nog steeds gebruiken. Lotties Period is een zo’n merk die ons vrouwen ondersteunt bij een comfortabele menstruatie op een duurzame manier. Menstruatie ondergoed vervangt het gebruik van tampons en maandverband. Tijdens een menstruatie van soms wel 7 dagen gaan er flink wat tampons en maandverband doorheen, niet heel duurzaam als je het mij vraagt.

Lotties menstruatie ondergoed

Hoe werkt menstruatie ondergoed dan?

Het menstruatie ondergoed van Lotties is opgebouwd uit verschillende lagen. Het ondergoed van Lotties voelt daardoor ook een stuk dikker als normaal ondergoed en dat is niet voor niets. De verschillende lagen zorgen ervoor dat bloed, afscheiding en urine worden geabsorbeerd, je een fris gevoel behoudt, jouw doorlek-nachtmerries verleden tijd zijn met als buitenste laag een zachte en ademende stof.

De webshop heeft meerdere soorten menstruatie ondergoed, afhankelijk van de menstruatiedag bepaal jij welk ondergoed geschikt is. 1 druppeltje wil zeggen ‘lichte menstruatie’, 2 druppeltjes ‘gemiddeld’ en 3 druppeltjes als je ‘veel’ menstrueert.

Mijn ervaringen met Lotties menstruatie ondergoed

Mijn ervaringen met Lotties menstruatie ondergoed zijn erg positief! Ik was al langere tijd benieuwd en vond het daarom onwijs leuk dat ik dit menstruatie ondergoed mocht testen. Ik was in het begin nogal sceptisch over het menstruatie ondergoed, want zou je echt niet doorlekken. Nee, je lekt niet door! Het ondergoed draagt super comfortabel, de strings zien er bijvoorbeeld ook fantastisch uit, het is goed voor het milieu en ik hoef me niet druk te maken dat ik doorlek.

Het enige nadeel is dat ik het liever niet draag als ik langere tijd van huis ben, bijvoorbeeld een volledige werkdag, omdat je tussentijds je ondergoed zal moeten verschonen. Dat is het enige nadeel, daarom draag ik het het liefst als ik vanuit huis werk of in de nachten.

Al bij al ben ik erg positief verrast en voel ik mij comfortabel gedurende mijn menstruatie.

Op de website van Lotties vind je meer informatie over het menstruatie ondergoed en welk menstruatie ondergoed bij jou past. Lotties menstruatie ondergoed is verkrijgbaar vanaf €17,50 in de webshop.

Wat gebruik jij tijdens je menstruatie periode?

No Comments

Leave a Reply