NEONAIL Wild Sides of You

NEONAIL Wild Sides of You collectie

Na mijn eerste kennismaking met NEONAIL in december, werd in onlangs opnieuw verrast door een aantal prachtige kleuren uit de NEONAIL Wild Sides of You collectie. Een prachtige collectie voor dit voorjaar waar gegarandeerd een passend kleurtje voor jou tussen zit. Tijd om een aantal gellakjes uit deze nieuwe collectie van NEONAIL te reviewen!

NEONAIL Wild Sides of You

NEONAIL

Ondanks dat ik al eerder over NEONAIL schreef, merk ik dat in Nederland dit gellak merk nog weinig bekendheid heeft. NEONAIL is een internationaal cosmetica merk en is al 15 jaar op de markt. Het wordt onder andere verkocht in Polen, Duitsland, de Verenigde Staten, Spanje en Italie en inmiddels ook in Nederland via Douglas. Een voor mij nog totaal onbekend merk. Des te leuker om een review als deze te schrijven en de gellak te proberen.

NEONAIL belooft dat met de gellak-sets een mooie, langdurige manicure kan worden aangebracht die zeker 21 dagen aanhoudt. Dit, mits alle stappen optimaal worden gevolgd.

NEONAIL Wild Sides of YouOp deze foto zijn helaas de namen van Mango Butter en Lioness Roar verwisseld.

NEONAIL Wild Sides of You collectie

De Wild Sides of You collectie van NEONAIL is onlangs gelanceerd. Een collectie met maar liefst 10 gellakjes in hele mooie kleuren. De collectie bestaat uit een aantal eyecatchers, zoals Lioness Roar en Dried Blossom. Daarnaast bestaat de collectie ook uit een aantal hele mooie neutrale tinten, zoals Mango Butter, Cheeky Cheetah en Mighty Sandstone.

Zelf heb ik vijf gellakjes mogen ontvangen uit de NEONAIL Wild Sides of You collectie. Kleuren waar mijn hart sneller van ging kloppen, tinten die ik nog niet had en natuurlijk dé eyecatcher uit de collectie: Lioness Roar!

Hoe breng ik de NEONAIL Wild Sides of You collectie aan?

In december ontving ik een complete gellak-set van NEONAIL. Deze set heb ik ook gebruikt op moment dat ik de lakjes uit deze collectie ging testen. Ik merkte in december al dat de gellak goed bleef zitten in combinatie met de base/topcoat en de lamp van NEONAIL, maar het hield het geen 21 dagen vol.

Ondanks dat merk ik dat mijn voorkeur toch uit gaat naar een andere lamp en andere producten als base- en topcoat. Wanneer ik andere producten kies als basis, top en voor het uitharden, merk ik dat de producten net iets langer blijven zitten. Dit doet overigens niet af aan deze prachtige collectie van NEONAIL, want dit is iets wat ik al langere tijd merkte bij ook andere merken. Inmiddels heb ik dus de beste combinatie gevonden van base-, topcoat en de lamp en varieer ik binnen deze combinatie met de kleuren gellak. Overigens ben ik groot fan van de vijlen van NEONAIL!

NEONAIL Wild Sides of You

NEONAIL Wild Sides of You collectie review

Tijd voor de daadwerkelijke review van de collectie. Ik merk dat ik enorm verrast ben door de NEONAIL Wild Sides of You collectie. Het is een collectie bestaande uit diverse kleuren gellak. Fel, opvallend, zoet en neutrale kleuren gellak en dat allemaal in één collectie!

Het aanbrengen van de gellak gaat erg gemakkelijk. Ik ben inmiddels gewend aan de de structuur en het kwastje van de gellak, dit is, merk ik, bij ieder merk weer anders en dus even wennen. De gellak brengt gemakkelijk aan, dekt erg goed en ziet er prachtig uit bij twee laagjes.

Ik ben enorm enthousiast over deze collectie. Het is een collectie met tinten die nog niet allemaal voorkwamen in mijn, toch wel behoorlijke, gellak collectie. Mocht jij ook benieuwd zijn geworden; NEONAIL is via Douglas verkrijgbaar met complete sets, losse gellak-kleuren en accessoires. De gellak uit de NEONAIL Wild Sides of You collectie zijn verkrijgbaar voor €10,89 per stuk.

Wat vind jij van de NEONAIL Wild Sides of You collectie?

No Comments

Leave a Reply