Esse Clarifying

Mijn ervaringen met Esse Clarifying – na 1 maand

Ruim een maand geleden vertelde ik jullie over mijn acne verhaal en welk traject in ging volgen om mijn huid hopelijk een oppepper te geven. Dat had mijn huid op dat moment echt heel hard nodig! Vandaag zijn we ruim één maand verder, heb ik de eerste twee behandelingen bij huidinstituut Knappp in Eindhoven achter de rug en ben gebruik ik al een poosje de producten uit de Esse Clarifying lijn. Tijd om de resultaten te delen.

Zoals ik in de vorige maand met je deelde, was ik ten einde raad met mijn huid. Ik heb als, inmiddels, 24 jarige last van acne. Mijn huid heeft veel last van roodheid, kleine en soms ook flinke ontstekingen in combinatie met een erg droge en gevoelige huid. Dit moest echt anders en gelukkig lijkt het nu ook anders te worden. 

Esse Clarifying

Esse Clarifying lijn

Inmiddels gebruik ik sinds begin maart de producten uit de Esse Clarifying lijn. Deze producten gebruik ik iedere dag trouw, juist omdat ik enorm hoop dat de producten, in combinatie met de acne behandelingen bij Knappp, mijn huid gaan verbeteren. De producten werken enorm goed voor mijn huid, want ik heb (eindelijk!) geen last meer van een geirriteerde huid na het reinigen van mijn huid. Mijn huid voelt schoon, zacht en verzorgd aan na gebruik van deze producten uit de Esse Claryfing lijn.

De Esse Clarifying lijn bestaat uit vier producten die ik iedere dag trouw gebruik. Dit is een cleanser, een olie, een serum en een spot corrector. De producten uit de lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de acnehuid. De producten ontgiften, kalmeren en herstellen de huid door de probiotische extracten. Alle producten werken enorm fijn en zijn voor mijn droge en gevoelige huid top!

De resultaten na één maand

Mijn huid ziet er door gebruik van deze producten, gezonde voeding en de acne behandelingen bij Knappp al stukken beter uit na één maand. Voor maand twee verwacht ik alleen nog maar betere resultaten, die ik dan ook graag met je deel. Natuurlijk kan ik het wel mooi vertellen, maar foto’s zeggen veel meer dan deze woorden! 

esse clarifyingDit is mijn huid toen ik het traject startte in maart dit jaar. Mijn huid had veel last van roodheid, flinke ontstekingen vooral op mijn kin en wangen. Ik zorgde er altijd voor dat mijn huid werd bedekt met foundation, zodat je dit zo min mogelijk zag. Aan het einde van de dag zag je het er vaak toch doorheen en daar baalde ik zo van!

Esse ClarifyingLinks is voor de eerste behandeling en rechts voor de tweede behandeling die een maand later plaatsvond.

Mijn huid lijkt wat roder op de tweede foto, maar is een stuk rustiger dan op foto is. Ik baalde enorm van de grote ontsteking die net de ochtend van de tweede behandeling op mijn kin verscheen. Verder ziet mijn huid er rustig uit vanaf de bovenkant. 

Esse ClarifyingLinks is voor de eerste behandeling en rechts voor de tweede behandeling die een maand later plaatsvond.

De vlekjes zijn op de tweede foto veel minder heftig aanwezig dan op de eerste foto van die maand daarvoor. Het is zeker nog wel aanwezig, maar vele malen minder. Op sommige momenten voelde mijn huid enorm goed en deed een likje concealer en mascara al wonderen en voelde ik mij daar goed genoeg bij, terwijl ik voor dit traject vrijwel nooit meer zonder make-up te zien was. 

Inmiddels zijn we weer bijna een maand verder en staat de derde afspraak voor de deur. Ook hier gaan weer nieuwe foto’s geschoten worden, zodat ook die zeker met je gedeeld kunnen worden. Ik vind zelf dat mijn huid al enorm is veranderd en voel me al erg happy met het resultaat tot dusver! Op naar de derde behandeling bij Knappp!

Ben jij bekend met de Esse Clarifying lijn en de resultaten?

 

 

No Comments

Leave a Reply