favorieten maart 2022

Favorieten van maart 2022

Inmiddels is ook maart tot een einde gekomen. Maart is altijd mijn favoriete maand. In maart ga ik vaak aan de slag met de lente schoonmaak. De donkere kleuren maken plaats voor licht en vrolijkheid en het is eindelijk langer licht buiten. In maart heb ik ook een aantal nieuwe favorieten opgedaan en die wil ik vandaag met je delen! Kijk je mee naar mijn favorieten van maart 2022?

Favoriete beautyproduct

In maart maakte ik kennis met een aantal nieuwe beautyproducten. Begin maart deelde ik in de blogpost “Mijn acne verhaal en hoe nu verder?” dat ik een traject ben gestart bij KNAPPP om mijn huid hopelijk te verlossen van de acne. In combinatie met de producten uit de Clarifying lijn van Esse hoopte ik mijn huid te verbeteren en eindelijk vaarwel te zeggen tegen de acne. Inmiddels staat vandaag de tweede behandeling op het programma en mijn huid ziet er alweer een stuk beter uit dan begin maart.

De producten van Esse uit de Clarifying lijn, de foundation van Esse en de behandelingen van Iris van KNAPPP zijn echt groot favoriet! Overigens verschijnt er binnenkort een complete blogpost over de producten en deel ik binnenkort ook de eerste foto’s van mijn huid (en het resultaat tot nu toe)!

Favoriete fashion item

Ik heb weer een aantal fashion favorieten! Ik geniet er altijd zo van wanneer de vrolijke kleuren weer meer uit de kast getrokken worden. Mijn donkere laarsjes worden omgeruild voor sneakers in de meest vrolijke tinten, de lichte jeans ligt weer regelmatig in de wasmand en ik krijg alweer zin om fleurige jurkjes aan te trekken. In maart kocht ik onder andere deze laarsjes van Tamaris die nu al een groot succes zijn! Ik scoorde een nieuwe jeans van Only (en die kocht ik daarna ook in het lichtgrijs, zo’n fan!). Ik maakte zelf een oranje gebloemde broek, echt een plaatje! Ik heb hem overigens nog niet gedragen, maar alleen al door het zelf naaien en bekijken wat de prachtige stof is hij favoriet. Op mijn verjaardag droeg ik overigens ook een prachtig kledingstuk, namelijk dit oranje jumpsuit van YAYA. Qua fashion was maart geen verkeerde maand!

favorieten maart 2022

Favoriete interieur item

Ik heb een nieuw kussentje toegevoegd aan mijn interieur, namelijk dit lila kussen van Zusss. Deze heeft een mooi plekje gekregen in de groene fauteuil die vorige maand favoriet was. Daarnaast ben ik stiekem ook heel blij met het Ikea kastje dat boven de wasmachine hangt, ideaal voor alle wasruimte essentials!

Favoriete serie of film

In de maand maart bracht ik veel avonden door achter het naaimachine. Toch maakte ik ook tijd voor een serietje hier en daar. In maart keek ik onder andere naar Chesapeake Shores, een hele leuke serie die ik op aanraden van mijn moeder keek. Ook zeker een aanrader voor jou!

Dit waren mijn favorieten van maart 2022. Hele fijne favorieten waar ik iedere dag heel blij mee ben! 

Wat is jouw ultieme favoriet van de afgelopen maand?

1 Comment

  • Reply
    Ella
    april 7, 2022 at 11:28

    Mijn favorieten van afgelopen maart: de kleding van Life of Yvonne – zitten erg leuke dingen bij. HBO Max die erbij is gekomen. The Bachelor kijken op videoland (ook de Belgische versie want die is eigenlijk leuker) en Million dollar Island is ook wel grappig. De nieuwe (industriële, stoere) lamp boven onze tafel waar we allerlei versierselen aan kunnen hangen met oa Pasen en Kerst en tussendoor heel veel hangplanten 🙂

  • Leave a Reply