Favorieten van februari

Bijna jarig! – Mijn wishlist van 2022

Het is weer eind maart en dat betekent dat mijn verjaardag nadert. Ieder jaar rond mijn verjaardag en de feestdagen maak ik een wishlist, zodat ik weet wat ik mijn vriend en ouders kan influisteren. Dit jaar vond ik het een hele opgave om een wishlist te maken, maar uiteindelijk is het me toch goed gelukt! Dit is mijn verjaardagswishlist voor 2022. 

Ik vond het dit jaar echt een hele opgave om iets te bedenken voor mijn verjaardag. Ongeveer een maand voor mijn verjaardag had ik het er met mijn vriend over en ik wist het gewoon echt niet. Op een gegeven moment besloot ik achter mijn iMac te gaan zitten, ik pakte mijn verlanglijstje van kerst erbij en besloot OTTO open te zetten op internet. Uiteindelijk was het zo gepiept om wat dingen te bedenken die ik nog wel graag zou willen. 

Het was voor mij een gouden zet om mijn verlanglijstje van kerst erbij te pakken, want er stonden nog wat dingen op die ik met de feestdagen niet heb gekregen, maar wel nog graag zou willen. Zoals het boek ‘Sorry dat ik je wakker bel’. Nog steeds iets wat ik heel graag wil lezen.

Naast dat ik een aantal leuke dingen tegen kwam, besloot ik ook dat het wel leuk was om mijzelf een outfit cadeau te doen voor mijn verjaardag. Normaliter kregen wij altijd een nieuw setje kleren voor onze verjaardag van mijn ouders. Inmiddels woon ik op mijzelf, dus besloot ik mijzelf te trakteren op een leuk setje met mijn favoriete Only broek en met natuurlijk Tamaris sneakers!

De wishlist van 2022

wishlist

Zadig & Voltaire This is her parfumTamaris sneakersBoek ‘Sorry dat ik je wakker bel’Only cremekleurige broekiPhone 13 Pro Max ● Saladeschalen ● Apple Watch sportbandje Middernacht ● Opus overhemdNescafé Dolce Gusto koffiecapsulemachine ● Rituals Foaming Shower Gel ● Selected Femme Slip-over ● Woodwick Geurkaars Vanilla BeanLampe Berger Navulling Joie D’Hiver Winter Joy ● JOOP portemonnee

Een wishlist waar je U tegen zegt! Een nieuwe outfit en schoenen die al heel lang op mijn wishlist staan. Daarnaast is mijn huidige telefoon echt aan vervanging toe dus koop ik voor mijzelf binnenkort ook een nieuwe iPhone. Ikzelf vind het extra leuk om dat rond mijn verjaardag te doen, dan voelt het echt als een cadeautje. Een lijstje met leuke dingen, hebbedingetjes en dingen die ik nog steeds echt nodig heb, zoals saladeschalen.

Nu nog geduld en afwachten tot het zover is en ik mijn nieuwe setje kleren aan kan!

Maak jij ooit altijd een wishlist voor je verjaardag?

No Comments

Leave a Reply