Gallerix

Een nieuwe slaapkamer met Gallerix

Toen bekend werd dat ik het ouderlijk huis ging verlaten, sprong mijn zusje een gat in de lucht. Het betekende namelijk dat zij de kans kreeg om mijn slaapkamer in te palmen. Inmiddels woon ik ruim een halfjaar op mijzelf en heeft mijn oude slaapkamer een complete make-over gekregen en is het langzaam haar plekje aan het worden en daar hielp ik graag een handje aan mee door leuke posters te verzamelen bij Gallerix. Vandaag laat ik dit graag aan jullie zien. 

Het was vrijwel direct duidelijk dat mijn zusje mijn slaapkamer in zou gaan palmen zodra ik de deur uit ging. De laatste periode voordat het ook daadwerkelijk zo was, is dit maar al te vaak gezegd. Eenmaal de deur uit, moest er nog een plan worden bedacht voor de slaapkamer. De donkerblauwe muur moest weg, de vloer ging eruit, er werd een nieuwe kastenwand gemaakt en daarna was het tijd voor de aankleding. Voordat mijn zusje zover was, waren we overigens een hele tijd verder, haha!

Het leek mij leuk om ook een handje te helpen en laat ik het nu hartstikke leuk vinden om posters uit te zoeken die perfect bij de kleuren van de kamer matchen. Ik ging achter mijn iMac zitten en begon mijn zoektocht naar mooie groen/beige posters bij Gallerix.

Na flink wat keuzestress hebben we uiteindelijk een mooie, kleine selectie gemaakt van drie posters voor boven haar bed. Mijn zusje vond de manier van poster stylen boven het bed zoals ikzelf heb ontzettend leuk, dus dit besloten we voor haar ook te doen.

Fotowand met Gallerix

Gallerix

We (onze vader) hing de fotoplank op en toen werd het tijd dat we mochten gaan decoreren met de posters van Gallerix. We besloten om het vrij simpel te houden qua posters. Drie posters in drie verschillende grootte, een leuk vaasje met droogbloemen en een kaars en that’s it!

Om voor jullie het zoeken een beetje makkelijker te maken, dit zijn de namen van de posters. Komt ‘ie, van links naar rechts. Vintage Car in de afmetingen 30 x 40 cm in een houten zwarte lijst. Together in de afmetingen 21 x 30 cm in een houten zwarte lijst. Stranded Boat in de afmetingen 50 x 70 cm in een houten zwarte lijst. De posters zelf in bovenstaande maten variëren van €9,90 tot €24,90.

Ikzelf ben helemaal blij met deze fotowand voor mijn zusje, geïnspireerd op de fotowand in onze eigen slaapkamer, zoals je kon zien in ‘favorieten van januari 2022‘-artikel.

Wat vind jij van de fotowand van Gallerix boven het bed?

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking

1 Comment

Leave a Reply