Favorieten van februari

Favorieten van februari 2022

Een nieuwe maand is aangebroken en we kunnen wel zeggen mijn favoriete maand. Voordat het echt zover is, blik ik eerst terug op afgelopen maand en deel ik mijn favorieten van februari 2022 met je. Een maand waarin mijn vrije tijd ineens stukke minder werd, doordat ik inmiddels fulltime werk, maar ondanks dat een maand met compleet nieuwe favorieten! Kijk je mee?

Favoriete beautyproduct

De laatste tijd merkte ik dat mijn foundation niet mooi in mijn huid blendde. Naar mate het later op de dag wordt, glimt mijn huid enorm, vaak met als resultaat dat mijn foundation in mijn huid werd gezogen. In oktober werd de is de Essence Hello, Good Stuff! Getinte Beautycrème tot mijn favoriete beautyproduct bekroond. Helaas werd ook deze beautycrème opgezogen door mijn huid. Wat ik ook probeerde, niets hielp om dit te voorkomen. Tot ik weer eens overstapte op een andere manier van aanbrengen: de beautyblender. En niet zomaar een beautyblender, maar de Real Techniques Miracle Powder Sponge. Dit product is eigenlijk bedoeld om poeder mee aan te brengen, maar ik gebruik hem om allereerst de getinte beautycrème aan te brengen en vervolgens breng ik er poeder mee aan. Met als resultaat: een mooi, mat, geblend geheel!

Favoriete fashion item

Februari was de maand Scotch & Soda kledingstukken! Ik heb inmiddels een leuke collectie met items van Scotch & Soda en heb deze items de afgelopen maand onwijs veel gedragen. Mijn heerlijke sweaters, geruite blazer en mijn opvallende geruite jasje. Stuk voor stuk kwamen ze aan bod in de maand februari en buiten dat heb ik nog een enorme wishlist met items van Scotch & Soda.

Favorieten van februari

Favoriete interieur item

Vorige maand heeft de groene fauteuil de favorieten blogpost helaas net gemist, maar inmiddels is de groene fauteuil groot favoriet in mijn interieur en kan ik hem niet meer wegdenken. De fauteuil is eind januari besteld en heeft inmiddels al een hele maand in de woonkamer staan shinen! De kleur groen matcht perfect met de groene muur in onze woonkamer en het past perfect in het hoekje wat we ervoor hadden gereserveerd. Ik ben helemaal happy!

Favoriete maaltijd

Na de heerlijke tomatenrisotto van afgelopen maand, was het deze maand tijd voor wat vaker simpele gerechten. Ik ben de afgelopen weken veel meer bezig geweest met het vooraf voorbereiden van onze maaltijden. Ik zorgde dat alle droge ingredienten voor onze havermoutjes al in een schaaltje stonden en er last minute alleen maar melk bij toegevoegd moest. Ook voor ons avondeten zorgde ik voor snelle en makkelijke gerechten, waaronder de snelle pasta. Broccoli, penne (of andere pasta), zalm/kip, knoflook, kruidenkaas en zout en peper naar smaak. Super easy en toch lekker!

Favoriete serie of film

De avonden in februari bestonden voornamelijk uit serie kijken. Opstarten van een nieuwe baan slurpt altijd meer energie. Mijn avonden bracht ik dus ook regelmatig door op de bank. Zo keek ik in februari de serie Virgin River en maakte ik een begin aan de serie. Ginny & Georga. Beide hele leuke series om te kijken met heel veel humor (en stiekem hier en daar een traantje).

Favorieten van februari

Favoriete blogpost

In februari kwamen er weinig nieuwe blogposts online, omdat mijn energie in de avonden ver te zoeken was. Ik koos er daarom voor om even wat rustiger aan te doen en aan mijzelf te denken. Vanaf nu wordt de donderdagmiddag (en hier en daar de weekenden) mijn blogmiddag, zodat er weer nieuwe leesvoer aankomt voor jullie. Toch heb ik een favoriete blogpost en dat is de Catrice Bang Boom Brow Review. Sinds lange tijd weer eens een echte beautyreview en dat vond ik toch weer eens heel leuk!

Dit waren mijn favorieten van februari 2022. Hele fijne favorieten waar ik iedere dag heel blij mee ben! 

Wat is jouw ultieme favoriet van de afgelopen maand?

No Comments

Leave a Reply