Favorieten van februari

Catrice Bang Boom Brow Review

Tijd voor weer eens een review en ditmaal een review over de nieuwste Limited Edition van Catrice. De ‘Bang Boom Brow’ collectie Catrice staat volledig in het teken van de wenkbrauwen. Benieuwd naar de collectie en mijn ervaringen. Kijk dan snel verder. 

Het is een hele tijd geleden dat ik weer eens producten van Catrice testte of een beautyreview schreef. Het bevalt wel weer heel goed om eens iets nieuws aan mijn make-upstash toe te voegen. Mijn stash is de laatste jaren behoorlijk uitgedund, waardoor mijn stash weinig wenkbrauwproducten bevat. Hoog tijd, want mijn huidige wenkbrauwproduct is bijna op! 

Momenteel heb ik een hele basic daily make-uproutine, maar mijn wenkbrauwen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik zet mijn wenkbrauwen iedere dag een beetje aan, zodat ze een stuk voller en intenser ogen. De laatste tijd doe ik dit met de producten uit de Bang Boom Brow collectie van Catrice. 

Catrice Bang Boom Brow Review

Catrice Bang Boom Brow

De Limited Edition collectie “Bang Boom Brow” van Catrice bestaat uit professionele tools om volle wenkbrauwen te creëren met maximale hold van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. De collectie bestaat uit de Brow Fix Soap Stylist in zes verschillende tinten, de Duo Brow Lift Brush en de Dace & Brow Fixing Spray. Ikzelf ben aan de slag gegaan met de Brow Fix Soap Stylist in combinatie met de brush. 

Brow Fix Soap Stylist 

Hét product waar het voornamelijk om draait in de collectie is de Brow Fix Soap Stylist. Dit product is verkrijgbaar in zes tinten, een perfecte match voor iedere wenkbrauwkleur. Dit product is volledig geinspireerd op de Soap Brows trend en het product zorgt voor een lifting effect van de wenkbrauwen waardoor zij meer volume krijgen voor een expressievere look. 

 • 020 Light Brown
 • 030 Dark Brown
 • 040 Medium Brown
 • 050 Warm Brown
 • 060 Cool Brown
 • 070 Black
Catrice Brow Fix Soap Stylist gekleurd 2022

Je koopt de Brow Soap voor €3,99 per stuk (4,1 gram).

Duo Brow Lift Brush

Ikzelf gebruik de Brow Fix Soap Stylist in combinatie met de Duo Brow Lift Brush. Een ideale combi als je het mij vraagt! Deze handige duo brush helpt je om je wenkbrauwen in vorm te krijgen. De Duo Brush bestaat uit een borsteltje met synthetische haren en een spoolie. De spoolie zorgt ervoor dat je de wenkbrauw in de ideale positie komen en met het ovale borsteltje fixeer je ze. 

Je koopt deze duo brush voor €2,89.

Catrice Bang Boom Brow Review

Mijn ervaringen

Ikzelf heb Brow Fix Soap Stylist in de kleur 020 Light Brown en dit is voor mij een relatief donkere kleur en qua ondertoon helaas net iets te warm. Ik merk dat dit vaak het geval is met wenkbrauwproducten en ben daarom altijd zoekende naar het juiste product. Ondanks de kleur vind ik het product wel heel erg fijn werken in combinatie met de Duo Brow Lift Brush. 

Catrice Bang Boom Brow Review

Ik borstel de haartjes met de spoolie in een opwaartse beweging in de juiste positie en breng daarna wat product aan met het ovale borsteltje. Vaak doe ik er daarna nog een keer met de spoolie doorheen en fixeer ik het vervolgens in combinatie met een fixing spray en het ovale borsteltje. Klaar is Suus!

De Brow Fix Soap Stylist werkt erg prettig en geeft inderdaad het volume wat ik ervan verwachtte en daar houd ik van. Nu heb ik in ieder geval goed gestylede wenkbrauwen op een werkdag. 

De Catrice Bang Boom Brow Limited Edition ligt vanaf januari tot medio maart 2022 in de winkels. Je koopt ze bij de lokale Kruidvat, via Kruidvat.nl of Boozyshop

Heb jij de producten uit de Bang Boom Brow collectie van Catrice al geprobeerd?

1 Comment

 • Reply
  Daphne
  februari 18, 2022 at 14:06

  Ziet er mooi uit!

 • Leave a Reply