OrangeShop.eu

Ons huis is (voor nu) af!

Inmiddels wonen wij 8 maanden in onze nieuwbouwwoning en kunnen we zeggen dat het (voor nu) echt af is! Heel lang had ik nog wensen, zoals een mooie fauteuil in de woonkamer, maar inmiddels is ook die wens in vervulling gebracht. In dit artikel klets ik jullie bij over hoe wij dit hebben aangepakt, want nagenoeg al onze spullen zijn nieuw gekocht. Dit door slim inkopen te doen, veel research en bij leuke webshops zoals Orangeshop.eu terecht te komen. Lees je mee?

We krijgen regelmatig te horen dat we het goed voor elkaar hebben met onze woning en dat is ook zeker zo. We hebben ontzettend veel geluk gehad dat we dit huis wisten te bemachtigen, een lot uit de loterij. Ik, nog hartstikke jong en nog maar net afgestudeerd en dan in een leuke woning als deze. Ik ben er zelf stiekem trots op! Ik besef me ook regelmatig dat het best knap is wat we hebben gedaan. Een gloednieuwe woning met nagenoeg allemaal nieuwe spullen! Maar hoe hebben wij dat gedaan? Dat wil ik graag met je delen.

Begin op tijd met verzamelen

Wij zijn ontzettend op tijd begonnen met verzamelen van de uitzet. In 2017 schreef ik hier een eerste blogpost over dat ik al wat kleine spulletjes had verzameld voor de uitzet. Dit werd de jaren daarop alleen maar meer. Op het moment dat wij te kregen horen dat we een nieuwbouwwoning gingen bouwen, hadden we dus al ontzettend veel spullen. Zo goed als de hele keuken inhoud stond al bij mijn ouders op zolder en handdoeken, daar kan ik jaren mee vooruit! Begin dus op tijd met verzamelen van je inboedel.

Struin het hele internet af

Daarnaast wist ik heel goed wat we ongeveer wilden. Een groene muur in de woonkamer was al heel snel duidelijk en ik kon mijzelf een hele goede voorstelling maken van de rest van het interieur. Ik zocht het hele internet af naar leuke spullen die wellicht wel zouden matchen bij ons interieur. Het leuke hiervan dat alles ontzettend goed bij elkaar matcht, maar vrijwel niets komt uit dezelfde winkel. Het voordeel van het internet af struinen is dat je vaak leuke dingen tegenkomt. Meestal items waar je vooraf niet naar opzoek was. Of plots kom je op een webshop die je nog helemaal niet kent, maar die ontzettend veel leuke of handige items blijkt te hebben waar je nog helemaal niet aan had gedacht dat je ook dat nodig had! Zo kwam ik terecht bij Orangeshop.eu, een webshop met ontzettend veel (unieke) producten voor in jouw woning.

OrangeShop.eu

Verjaardagen, feestdagen en cadeaubonnen 

We gingen daarnaast slim om met verjaardagen, feestdagen en het inzetten van cadeaubonnen. De cadeaubonnen gingen dit keer niet naar een nieuwe outfit of een parfum, maar werden gebruikt voor nuttige dingen in het huis. Daarnaast bestond mijn verlanglijstje de afgelopen jaren veelal uit spullen voor de uitzet. Denk aan een mooi dekbedovertrek, leuke woonaccessoires, een bestekset en natuurlijk onze leuke salontafels. Dit is ontzettend handig, want waarom geen cadeautjes vragen waar je nu echt iets aan hebt? Scheelt weer geld, want je hebt het toch nodig.

Altijd nog nieuwe wensen

Inmiddels is het huis af. Althans: ik heb altijd nog wensen, al denkt mijn vriend dat het bij de fauteuil blijft, haha! Voor nu is het af en wachten we simpelweg tot we tegen iets leuks aanlopen voor boven de bank. Het lijkt me ook nog steeds een droom om het trappengat te behangen en een systeem met recycle prullenbakken van Orangeshop.eu is ook geen overbodige luxe. Dit komt allemaal nog wel ooit!

Dit is hoe wij het voor elkaar hebben gekregen om onze woning zo compleet en nieuw mogelijk in te richten naar onze smaak. Een heel karwei om alle spullen bij elkaar te verzamelen en te hopen dat het matcht, maar daar zijn we gelukkig goed in geslaagd!

Hoe ben jij in jouw eerste woning gestart?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Orangeshop.eu

No Comments

Leave a Reply