favorieten van januari

Favorieten van januari 2022

Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het tijd is om terug te blikken op mijn favorieten van januari 2022. Een maand waarin ik heel veel vrije tijd had, wat resulteerde in veel kunnen ontdekken, waardoor ik nieuwe favorieten heb gevonden. Hoog tijd om deze met je te delen, kijk je mee?

Favoriete beautyproduct

Door het shoptripje met mijn moeder in Duitsland ben ik weer helemaal verliefd geworden op de douchegels van Treaclemoon. Het is ontzettend lang geleden dat ik deze douchegels heb gebruikt, maar ik ben weer enorm aangetrokken tot de prachtige verpakkingen en de heerlijke geuren. In het bijzonder de geur Creamy winter dream, heerlijk!

Favoriete boek of tijdschrift

In januari las ik één boek, namelijk het boek ‘Levenshaast. Leven met een hersentumor‘. Een prachtig boek over een jonge vrouw met een hersentumor. Een heel aangrijpend, persoonlijk en emotioneel verhaal over het leven met een hersentumor. Emotioneel, heftig, maar ook vol humor! Echt een aanrader om te lezen!

Favoriete fashion item 

In januari is er niet één kledingstuk geweest wat ik enorm veel heb gedragen. Ik wisselde veel af, droeg zowel broeken als jurkjes of rokjes en genoot natuurlijk van mijn warme winterse truien. De combinatie die ik in januari wel veel maakte, was een trui in combinatie met een los kraagje. Ik had iedere week wel één of meerdere losse kraagjes in de was: wit, zwart, bloemenprintje of panterprintje. Een van mijn favorieten van januari!

Favoriete interieur item

Ik had gewild dat ik de groene fauteuil van MOOS als favoriet kon bekronen voor januari, maar helaas heb ik deze nog niet mogen toevoegen aan ons interieur. Een kwestie van tijd zullen we maar denken! In ons interieur is de afgelopen maand niets veranderd, waardoor er geen nieuwe favorieten zijn bijgekomen. Natuurlijk geniet ik nog steeds van de mooie items die we in ons interieur hebben. 

favorieten van januari

Favoriete maaltijd

Mijn favoriete maaltijd van afgelopen maand was de tomatenrisotto. Ik heb meerdere malen tomatenrisotto gemaakt en daar heerlijk van gesmuld! In dit gerecht gaat net iets meer tijd zitten, dus daar had ik in januari mooi de tijd voor! De komende maanden zal ik toch vaker kiezen voor snelle en makkelijke recepten

Favoriete serie of film

In januari begon de serie ‘Over mijn lijk’ weer, waardoor ik iedere woensdagavond weer aan de buis gekluisterd zit. Het staat erg in lijn met het boek wat ik afgelopen maand heb gelezen. Ik vind dit een heel puur, emotioneel en persoonlijk programma, maar tegelijkertijd ook met humor. Dit doet je beseffen wat er allemaal echt belangrijk is. 

Een fauteuil in de woonkamer

Favoriete blogpost

Een nieuwe categorie binnen mijn favorieten, namelijk mijn favoriete blogpost. Ik schrijf in een maand natuurlijk verschillende blogposts en het leek mij ook leuk om mijn favoriet met je te delen. Dat was afgelopen maand ‘Een fauteuil in de woonkamer – inspiratie‘ blogpost. Ik wist voordat ik ging schrijven dat ik heel graag een fauteuil in de woonkamer wilde, maar tijdens het schrijven (en de research) kwam ik een prachtige fauteuil tegen die perfect in ons huis zou passen. Die was ik anders door deze blogpost wellicht niet of veel later tegengekomen.

Favoriete bezigheid

Als laatste deel ik mijn favoriete bezigheid van de afgelopen maand, wederom een nieuwe categorie. De favoriete bezigheid was deze maand naaien! Door het boek ‘Hoe maakt u het?‘ ben ik begonnen met naaien. Ik naaide een leuk pyjamashortje en een prachtige badjas/kimono. Dit deed ik allemaal met de naaimachine van mijn moeder, maar inmiddels heb ik besloten om ook zelf een naaimachine aan te schaffen! Een favoriet van januari, maar hopelijk nog voor langere tijd!

Dit waren mijn favorieten van januari 2022. Hele fijne favorieten waar ik iedere dag heel blij mee ben! 

Wat is jouw ultieme favoriet van de afgelopen maand?

2 Comments

 • Reply
  Ilona Wielinga
  februari 3, 2022 at 19:40

  Wat een fijn lijstje. Mijn favoriete item van afgelopen maand was sowieso mijn nieuwe platenspeler die ik voor kerst kreeg!

 • Reply
  Heidi
  februari 4, 2022 at 18:06

  Wat een fijne favoriet van maand heb je.
  Wat heerlijke eten is het.

 • Leave a Reply