Eeveve

Praktisch & leuk – Eeveve (vloer)matten

Tijdens mijn zoektocht naar leuke placemats en onderzetters kwam ik bij Eeveve terecht. Een ontzettend mooi merk met geweldige items om jouw interieur te beschermen op een hele stijlvolle manier. Van vloermatten en play mats tot placemats en onderzetters. Tijd om er meer over te delen. 

Ik stuitte met toeval op de website van Eeveve en ben een hele tijd blijven hangen. Het is werkelijk een prachtige webshop met de meest mooie foto’s van hele stijlvolle interieur die toch ook erg kindvriendelijk en praktisch zijn. 

Eeveve

Door @inblckandwht

Eeveve, minder zorgen én meer genieten!

Minder zorgen én meer genieten. Dat is wat Eeveve, een merk van Nederlandse bodem, met haar producten wil meegeven. Vanuit mijn werk met kinderen weet ik meer al te goed hoe kinderen op ontdekkingsreis gaan en gaan ravotten. Eeveve speelt hier haarfijn op in door producten te ontwerpen om een kind op een veilige manier de ruimt te laten ontdekken, zonder blauwe plekken en vlekken. 

Alle items zijn heuse eye-catchers in jouw interieur. Het zijn prachtige producten in de meest toffe basiskleuren en prints. Taupe, graniet grijs, roestkleur en prints als stippen, moderne blokken of een minimalistische klaproos. 

Naast dat het ideaal is wanneer je kinderen hebt, kun je met de producten van Eeveve ook je (werk)kamer een make-over geven. Een mooie vloermat onder je bureaustoel, een bureaumat om je werkplek te beschermen, leuke placemats als echte eye-catcher op je eettafel en toffe prints op de onderzetters voor het bezoek. 

Eeveve

Door @charisathome

Milieuvriendelijk en duurzaam

Overigens wat Eeveve nog extra leuk maakt: de producten van Eeveve zijn milieuvriendelijk en duurzaam. De verpakkingen zijn recyclebaar en de producten zijn niet schadelijk. Des te leuker om jouw huis een upgrade te geven met de items van Eeveve. 

Ik ben erg benieuwd wat je van de producten vindt van Eeveve en of je net zo enthousiast bent geworden als ik. Wellicht deel ik binnenkort een leuke make-over met de producten van Eeveve op mijn blog

Welke product spreekt jouw het meeste aan?

3 Comments

 • Reply
  Saskia
  januari 23, 2022 at 20:59

  Wat een toffe matten! Ideaal en nog mooi ook 🙂

 • Reply
  Ilona Wielinga
  januari 24, 2022 at 15:39

  Wat handig en leuk inderdaad!

 • Reply
  Sandra
  januari 16, 2023 at 23:07

  Ik heb dezelfde behang gekocht. Welke kleur verf heb je op de muur?

 • Leave a Reply