happy list

Happy List #1 – Vrije tijd & leuke samenwerkingen

Vandaag is het nationale dankjewel-dag. Het perfecte moment om even stil te staan bij hetgeen wat mij gelukkig maakt en waar ik dankbaar voor ben. Een groot dankjewel in een vrolijk lijstje vol lichtpuntjes. Kijk je mee naar mijn happy list?

Het is ontzettend lang geleden dat ik een happy list met jullie deelde. De laatste keer was namelijk in 2017! Toch vind ik het zelf super fijn om een happy list bij te houden. Sinds kort schrijf ik iedere dag in mijn Structuurjunkie Dagboek, waarbij ik per dag bijhoud waar ik dankbaar voor ben. Een hele fijne manier van reflecteren op jouw dag, een van de redenen om een happy list bij te houden. Juist doordat ik er nu weer dagelijks mee bezig ben, lijkt het mij ook heel leuk om weer een happy list met jou te delen!

happy list

♥ Genieten van het zonnetje wat binnen schijnt.
♥ Helemaal happy met de hoeveelheid samenwerkingen die nu lopen en gaan komen. Zo ontving ik een super leuke clutch van Kaya sieraden en mag ik een leuke winactie opzetten. Zo kun jij shoptegoed winnen voor bijvoorbeeld een ketting met naam. Kijk hiervoor zeker even op mijn Instagram!
♥ Warme chocolademelk met slagroom en marshmallows.
♥ Structuur in het huishouden creëren!

♥ Ondanks dat ik de kerstboom mis, houd ik ook van deze oase van rust en een clean interieur.
♥ In deze onzekere tijd ben ik extra dankbaar voor de uren die ik op contract heb, zodat ik toch verzekerd ben van een paar uur per week werken.
♥ Stiekem ben ik best happy met de hoeveelheid vrije tijd die ik op dit moment heb. Stilte voor de storm, maar nu wel extra genieten.
♥ Begonnen aan een fantastisch boek en nu niet meer kunnen stoppen!

♥ Beginnen in een nieuwe agenda. Dit keer heb ik de agenda van Zusss.
♥ Eindelijk weer eens tijd maken voor creatieve dingen.
♥ Goed nieuws over de moedervlek welke ik weg liet halen.
♥ ‘s Avonds in een schoon bedje kruipen en genieten van andere ‘huishoud’-dingen, zoals een lege wasmand!

♥ Interieur inspiratie opdoen! Stiekem toch nadenken over nieuwe eetkamerstoelen en andere lampen boven de eettafel.
♥ Warme sloffen aan mijn voeten. Super cadeau van surprise!
♥ Wandelen.
♥ Plannen maken voor mijn vrije dagen in januari.

Dit is mijn happy list van de afgelopen weken. Het lijstje had nog veel langer kunnen zijn, want er zijn zoveel kleine geluksmomentjes te bedenken! 

Waar werd jij afgelopen tijd happy van?

3 Comments

 • Reply
  Giovanna Jansen
  januari 11, 2022 at 16:20

  Zo belangrijk om regelmatig te kijken naar alle fijne dingen, groot of klein, waar we dankbaar voor zijn. Mooi lijstje!

 • Reply
  Ilona Wielinga
  januari 12, 2022 at 11:40

  Wat een fijn lijstje! Ik ben een weekje weg en word daar toch wel gelukkig van. Voor de houtkachel zitten, veel wandelen en lekker genieten van de stilte in het boshuisje.

 • Leave a Reply