adventkalender kerst

Onze adventskalender voor kerst – Deel 2

Ik heb zo genoten van het bedenken, inpakken en natuurlijk ook het uitpakken van onze eigen adventskalender voor kerst. Ik besloot om maar liefst 24 cadeautjes te kopen. Zo hadden we tot aan eerste kerstdag iedere dag een (kleine) verrassing hadden. Vandaag deel ik met jullie wat we mochten uitpakken.

Ik vertelde al eerder dat het mij leuk leek om in de aanloop tot kerst iedere dag een cadeautje uit te pakken. Een verrassing voor mijn vriend of voor mijzelf. Ik kocht wat kleine items, items die al langere tijd om zijn, ons of mijn verlanglijstje stonden en dingen die we veel gebruiken.

Het bleef niet alleen bij cadeautjes vanuit mij, maar ook mijn vriend legde er een aantal cadeautjes bij. Met een beetje geluk hadden we soms twee cadeautjes per dag! Vorige week deelde ik dus al welke cadeautjes we tot dusver hadden uitgepakt. Vandaag is het tijd om de resterende cadeautjes met jullie te delen.

adventkalender kerst

Onze adventskalender voor kerst – de laatste cadeautjes

Mijn vriend mocht de laatste dagen tot aan kerst nog een aantal cadeautjes uitpakken. Haargel, douchegel en een lekker geurtje van Calvin Klein kwamen voorbij. Ook werden er drie leuke t-shirts uitgepakt. Ook werd er een zak ovenbaked paprika chips uitgepakt, die goed van pas komt bij het laatste cadeau en een spelletjesavond. Het laatste cadeau was namelijk Escape Room The Game Puzzle Adventures.

Ik mocht ook nog een aantal cadeautjes uitpakken en bij mij stopte de cadeautjes niet na kerstavond, want ook op eerste kerstdag kreeg ik nog een verrassing van mijn vriend. Ik werd verrast met de PinkGellac Color Box Uncovered 7. Tot aan kerstavond pakte ik ook al een gellacje uit, een prachtige sjaal van Mango, een zwarte broek, wat andere benodigheden voor mijn gellak hobby en een heerlijke douchefoam van Rituals.

Wat een heleboel leuke verrassingen in de maand december. Ik heb enorm genoten van het verzamelen en leuk inpakken van de cadeautjes. Daarnaast is het ook een heel fijn momentje om iedere dag opnieuw een cadeautje onder de boom te zoeken en weer verrast te worden.

Had jij dit jaar een adventskalender voor kerst of heb je kerst met cadeautjes gevierd?

No Comments

Leave a Reply