Onze kerstboom

Één ding was zeker dit jaar: er komt hoe dan ook een kerstboom in huis! Wij wonen sinds juni samen en dat betekent dat dit de eerste kerst is waarbij we onze eigen kerstboom hebben. Ik heb hier langere tijd naar uitgekeken en eind november ging ik hem eindelijk zetten. Tijd om onze kerstboom eindelijk te laten zien!

Begin januari dit jaar kocht ik onze kunst kerstboom. We, voornamelijk ik, wilden heel graag een kerstboom, maar het beste moment om deze aan te schaffen is net na kerst. Dat deed ik in januari en vanaf dat moment kon ik eigenlijk niet meer wachten tot ik hem eindelijk mocht gaan optuigen. Buiten de kerstboom en de lampjes had ik nog helemaal niets in huis.

kerstboom

In november ging ik samen met mijn moeder op stap om kerstversiering te shoppen en al vrij snel waren we er aan uit wat het ging worden. Ik koos namelijk voor twee kleuren voor in de boom: (gebroken) wit en een donker roze/perzik kleur. Deze twee kleuren in combinatie met glazen ornamenten leken mij perfect! 

27 november was eindelijk het moment daar: we gingen de kerstboom optuigen! Alle spullen werden uitgestalt in de huiskamer. De lampjes gingen in de boom en toen kon het echte versieren beginnen. 

Alle spullen die we kochten bij Intratuin en Coppelmans gingen in de boom. Daarnaast had ik voorgaande jaren wel wat kleine ornamenten verzameld, twee bijvoorbeeld tijdens een citytrip in Parijs en mijn eerdere mini shopsessies voor kerstdecoratie. Alles ging in de boom en nu staat hij prachtig te schitteren in onze huiskamer! 

kerstboom

Later kocht ik nog wat kleine dingen bij en ook die kwamen in de kerstboom, zoals nog twee rendiertjes, candy canes en kleine hartvormige kerstballen. Dit maakt dat hij nu helemaal af is!

Dan is het nu tijd om ook echt kerst te gaan vieren. Dit jaar in kleine groepjes, maar zeker niet minder gezellig. Ik kan in ieder geval niet wachten tot kerstochtend om het laatste advent cadeautje onder een verlichte kerstboom uit te pakken. 

Hele fijne feestdagen! Liefs, Suzanne

 

 

2 Comments

  • Reply
    Ilona Wielinga
    december 25, 2021 at 20:36

    Aah zo leuk! Past ook helemaal bij jou, haha

  • Leave a Reply