adventkalender kerst

Onze adventkalender voor kerst – Deel 1

Ik houd enorm van anderen verrassen en met name mijn vriend! In het geheim dingen voorbereiden, uitpakken met iets en iets totaal onverwachts doen. In de aanloop naar kerst leek het mij leuk om ook zoiets te doen. Dit keer geen gekochte adventkalender voor kerst, maar een zelf gecreëerde onder de kerstboom. 24 cadeautjes tot aan eerste kerstdag. Vandaag vertel ik wat we tot dusver mochten uitpakken. Het leek mij heel leuk om in de aanloop tot kerst iedere dag een cadeautje uit te pakken. Iedere dag een verrassing onder de boom voor mijn vriend of voor mijzelf. Ik besloot namelijk om het een beetje 50/50 te doen met de cadeautjes onder de boom. Ik kocht voor mijn vriend cadeautjes, maar ik kocht ook wat kleine items voor mijzelf. Simpelweg items die ik anders al langere tijd op mijn verlanglijstje staan en ik anders toch wel zou kopen voor mijzelf.

Nadat alle cadeautjes waren uitgestald onder de boom, vond mijn vriend dat hij natuurlijk ook niet kon achterblijven en heeft ook hij een aantal cadeautjes onder de boom gelegd. Soms mochten we dus twee cadeautjes open maken!

adventkalender kerst Onze adventkalender voor kerst tot nu toe

Mijn vriend mocht beginnen met het eerste cadeautje uitpakken en begon met leuke happy socks. Hij werd verrast met een deodorant, altijd handig! Een leuke boxershort, borrelnootjes, een schaal voor vogelvoer en natuurlijk vogelvoer een aantal dagen later en gisteren werd hij verrast met een speciaal biertje.

Ik pakte als eerste een tijdschrift uit. Mijn vriend legde daarnaast een aansteker onder de boom, zodat ik mijn vingers niet meer zou verbranden bij het aansteken van de kaarsen. Ik pakte een nieuw gellakje uit van PinkGellac en kreeg van mijn vriend een Philips Handmixer cadeau. Mijn vriend borrelnootjes en ik muntdrop en een handige kurkentrekker/flessenopener, want die hadden we nog geen. Ik pakte nog een tijdschrift uit en een prachtige MAC mini lipstick in de kleur Mehr en vanochtend werd ik verrast met heerlijke rooibos thee.

Tot nu toe is het heel leuk om iedere dag een cadeautje uit te mogen pakken en ondanks dat ik het grotendeels zelf heb verzameld, is het iedere dag weer een feestje om iets open te mogen maken. Nu nog twaalf cadeautjes te gaan tot aan kerst welke ik zeer binnenkort ook met je zal delen.

Heb jij dit jaar een adventkalender voor kerst of vier je kerst met cadeautjes?

No Comments

Leave a Reply