kerstboom

Mijn verlanglijstje voor Kerst 2021

Nog tien dagen en dan begint kerst. Oh, stiekem kijk ik er echt naar uit! Ik heb enorm toegeleefd naar het moment dat ik eindelijk de kerstboom ging zetten. De kerstmuziek die iedere dag wordt gedraaid en natuurlijk ook het lekkere eten wat komen gaat. Hoe wij kerst gaan vieren, is op dit moment nog een klein beetje onduidelijk. Wat wel zeker is, is dat we kerstavond doorbrengen met mijn gezin met heerlijk eten en surprise. Dit is mijn verlanglijstje voor Kerst 2021. 

Dit is het tweede jaar dat we op kerstavond surprise doen onder het genot van heerlijk eten. Voorgaande jaren was het vaste prik dat we surprise deden met Sinterklaas. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het met kerst net zo leuk vind! Naast de surprise worden er ook zo wat cadeautjes verzameld, welke direct mooi worden ingepakt en een plekje onder de boom krijgen.

Ook dit jaar heb ik uitgepakt met cadeautjes en heb ik voor mijn vriend (en stiekem ook voor mijzelf) cadeautjes onder de boom gelegd. Op die manier hebben we iedere dag iets uit te pakken in de aanloop naar kerst. Vrijdag deel ik in een blogpost welke cadeautjes we al mochten uitpakken. 

Mijn verlanglijstje voor Kerst 2021

verlanglijstje kerst

Woodwick Geurkaars Vanilla BeanRoze pantoffelMAC Mini Lipstick Mehr ● Soeplepel ● Only gecoate zwarte broek ● Boek ‘Sorry dat ik je wakker bel’SaladeschalenApple Watch sportbandje MiddernachtPhilips HandmixerLampe Berger Navulling Joie D’Hiver Winter Joy ● Rituals Foaming Shower GelPinkGellac Color Box Uncovered 7 ● Zadig & Voltaire This is her parfum ● Boek ‘Burn after writing’ ● Spicy Rooibos thee ● Structuurjunkie Dagboek

Bij het maken van een verlanglijstje of het kopen van cadeautjes voor anderen, vind ik het belangrijk dat het ook echt bij diegene past en dat het cadeautjes zijn die ook echt gebruikt gaan worden. Zo bestaat mijn verlanglijstje uit items die ik al langere tijd heel graag wil, items die ik echt nodig heb en items die ik ook veel ga gebruiken. Zo grijpen we al een poos mis op een soeplepel. Daarnaast ben ik  bijna door mijn parfums heen en ben ik opzoek naar wat nieuw lees- en schrijfvoer. 

Dit verlanglijstje speciaal voor kerst bestaat uit items die ik al langere tijd wil en die al langere tijd in mijn hoofd zitten. Ik houd voor mijzelf altijd lijstjes bij met items die ik nog graag zou willen. Dit doe ik ook voor mijn vriend en familie. Op die manier is het met verjaardagen en feestdagen niet zo moeilijk om cadeautjes te kopen. 

Mijn verlanglijstje is weer goed gevuld voor de feestdagen met dingen die ik echt graag wil hebben. Een goed verlanglijstje bestaat uit items die ik uiteindelijk toch wel zou kopen voor mijzelf. Simpelweg omdat ik ze zo graag wil!

Vier jij dit jaar kerst met cadeautjes en wat staat er op jouw kerst verlanglijstje?

3 Comments

 • Reply
  Nicole Orriëns
  december 14, 2021 at 10:58

  Ik had een mok met de tekst Philosophize this als cadeauwens : )

 • Reply
  Giovanna Jansen
  december 14, 2021 at 14:44

  Leuk lijstje! Ik heb door laten schemeren dat ik in ieder geval iets van Rituals wil. 🙂

 • Reply
  Lisa Heleen
  december 16, 2021 at 17:45

  Leuk wensenlijstje! Bij mij staan sloffen en een nieuw kussen hoog op de lijst.

 • Leave a Reply