Persoonlijke update

Persoonlijke update… Ik nam ontslag

De afgelopen twee weken is het iets rustiger geweest op de blog en social media. We hebben namelijk twee weken vakantie gehad en wat was ik daaraan toe! Twee weken lang was het motto: niets hoeft, alles mag. Ik heb uitgeslapen, we zijn naar de Efteling geweest, we organiseerden spelletjesavonden, we hebben geshopt, we hebben etentjes georganiseerd en ik ben weer helemaal opgeladen na een pittige tijd. Vandaag vertel ik meer over de afgelopen tijd in deze persoonlijke update.

Het afgelopen halfjaar is enorm snel voorbij gegaan. Vanaf het moment dat we de sleutel kregen van het huis tot nu heb ik als een sneltreinvaart beleefd. Sleutel krijgen, klussen, overhuizen, afstuderen, werken en dan nu eindelijk vakantie. Het afgelopen halfjaar heb ik zo’n beetje continu aan gestaan en maximaal 40 uur per week gewerkt. Dat in combinatie met een heleboel factoren meer besloot ik om ontslag te nemen.

Inderdaad, ik nam ontslag. Nog voor het begin van de maand november diende ik mijn ontslag in. Op dit moment heb ik nog géén andere baan als pedagoog, maar ik zit gelukkig niet zonder werk. De komende tijd ga ik wat minder uren werken en ondertussen ga ik voor mijzelf uitzoeken wat ik precies wil en ga ik op mijn gemak solliciteren.

Ondertussen ga ik zeker niet stil zitten. Ik ben met een ontzettend leuk project bezig wat mij ontzettend veel energie geeft. Een combinatie van dingen die ik heel graag doe en de kennis die ik als pedagoog (in de schoolbanken) heb opgedaan. Binnenkort deel ik hier uitgebreid meer over op de blog en op Instagram.

Dit was de persoonlijke update voor nu. Een kortere dan normaliter, maar wellicht komt er binnenkort weer vervolg op het verhaal. In de tussentijd ga ik de tips van Marlous opvolgen over solliciteren en duik ik zelf ook eens in het boek ‘Succesvol solliciteren, Sta zelf aan het stuur van je loopbaan’.

Liefs,
Suzanne

5 Comments

 • Reply
  Karin
  november 24, 2021 at 22:18

  Spannend, maar fijn dat je tijd gaat nemen om uit te zoeken wat je nu echt wilt 🙂 Veel succes

 • Reply
  Giovanna Jansen
  november 26, 2021 at 20:31

  Een spannende, maar dappere stap! Succes met ontdekken wat je nu wilt gaan doen.

 • Reply
  Marlous
  december 13, 2021 at 14:15

  Spannend, maar ook leuk om lekker het heft in eigen handen te nemen. Veel succes met het vinden van een nieuwe baan!

 • Leave a Reply