Favorieten van oktober

Favorieten van oktober 2021

De afgelopen maanden zijn echt voorbij gevlogen. De eerste maanden samenwonen waren voorbij voordat ik het wist, de eerste maanden werken als pedagoog net zo. Inmiddels heb ik mijn ritme van werken, samenwonen en inmiddels ook weer bloggen en hobby’s gevonden. Dat betekent dat ik oude dingen ben gaan oppakken, maar ook nieuwe dingen ben gaan ontdekken. Hoog tijd om mijn favorieten van oktober 2021 met je te delen. 

Favoriete beautyproduct

Mijn liefde voor make-up is steeds verder te zoeken. In de ochtend doe ik snel een likje make-up op, maar voor de rest kijk ik er nog weinig naar om. Ik draag geef dikke foundation meer, maar heb dit verruild voor de Essence Hello, Good Stuff! Getinte Beautycrème. Deze geeft mij een subtiel tintje, maar voelt enorm licht aan en voedt tegelijkertijd mijn huid een beetje. Ideaal spul!

Favoriete boek of tijdschrift

Mijn favoriete tijdschrift is op het moment &C. Het ligt op dit moment ontzettend mooi op mijn decoratietafel, maar daarnaast vind ik het ook heerlijk om het er in de ochtend even bij te pakken en er doorheen te bladeren. Helaas is mijn abonnement bijna afgelopen, maar ik heb nog genoeg leesvoer op mijn Kobo Plus account. Mijn oortjes in mijn nieuwe case van IdealOfSweden zijn overigens ook groot favoriet. Helaas ben ik regelmatig mijn apple oortjes kwijt, omdat vriendlief deze heeft ontdekt, haha! Tot en met 31 oktober krijg je met de code SUZANNEELISA15 15% korting bij IdealOfSweden, tipje tussendoor.

Favoriete fashion item

Onlangs deelde ik weer iets fashion gerelateerd met je op de blog. Inmiddels ben ik groot fan van mijn boots en pak ik ze er het liefst bij iedere outfit bij. Ik heb zelf op dit moment een paar mooie, zwarte boots van Gabor en beige boots van Tamaris. Beide hartstikke fijn en mooi en deze behoren zeker tot mijn favorieten van oktober. Ik wil ze telkens weer uit de kast pakken, maar vergeet hierdoor dat ik nog zoveel andere mooie schoenen, boots en laarzen heb. Inmiddels kan ik Tamaris wel tot favoriete schoenenmerk bekronen. Ik heb maar liefst 16 paar schoenen van Tamaris.

Favoriete interieur item

Mijn favoriete interieur item is op het moment mijn zwart metalen wandtafeltje waar ik heerlijk mijn decoratiespulletjes op kwijt kan. Ik heb mijn wit met zwart met gouden theepot erop staan, mijn tafellamp die voorheen op mijn slaapkamer stond en daarnaast een creatie met droogbloemen die ik onlangs zelf heb gemaakt. Binnenkort deel ik dit meubel met je en deel ik wat simpele tips hoe je een tafel als dit kunt decoreren voor de feestdagen.

Afgelopen week gegeten

Favoriete maaltijd

Mijn favoriete maaltijd op het moment is de broccoli-zalm taart uit het boek van Nina Warink. Inmiddels heb ik al meerdere gerechten uit dit boek gemaakt, maar deze is echt mijn favoriet! De afgelopen maanden is hij iedere keer opnieuw op tafel gekomen en zowel ik als mijn vriend genieten er met volle teugen van! Niet voor niets dat dit een van mijn favoriete kookboeken is, zoals ik al eerder vertelde.

Favoriete serie of film

De laatste favoriet uit het lijstje en dit keer een serie. Mijn vriend en ik zijn onlangs begonnen aan een nieuwe serie, namelijk Resident Alien. Dit is een Amerikaanse sciencefiction-mysterie-komedie-dramaserie. Zo’n beetje alle facetten wat wij leuk vinden. De nieuwe dorpsdokter, althans deze menselijke gedaante neemt hij aan, haalt zijn mensenkennis uit Law & Order (overigens ook erg leuk om te kijken), is in afwachting van de reparatie van zijn gestrande ruimteschip en is hier eigenlijk maar met één doel: de mensheid vernietigen.

Dit waren mijn favorieten van oktober. Ik merk dat het schrijven van een blogpost als deze nu heel anders is, juist doordat ikzelf degene ben die ieder dag een nieuwe maaltijd op tafel zet. Ik mijn kleding weer heb herontdekt nu het netjes in mijn inloopkast ligt en dit ook echt mijn interieur is met mijn spulletjes. Helemaal happy in ieder geval met deze favorieten!

Liefs,
Suzanne

No Comments

Leave a Reply