jurk te dragen dit najaar

3 toffe manieren om je jurk te dragen dit najaar

Het najaar is begonnen en ik merk dat ik weer het liefst mijn jurkjes uit de kast trek. Een jurkje is wat mij betreft een heel fijn kledingstuk wat verder weinig nodig heeft. Toch zijn er dit seizoen toffe, vernieuwde manieren om je jurk te style. En dan blijkt dat leuke jurkje nóg leuker te zijn. Laat je inspireren: 3 toffe manieren om je jurk te dragen dit najaar!

Ik merk dat ik op mijn vrije dagen en dagen dat ik in de schoenenzaak werk zoveel mogelijk probeer om mijn jurkjes aan te trekken. Normaliter is het een jeans met een shirt of trui, maar wanneer het kan, trek ik mijn jurkjes uit de kast en dan probeer combineer ik ze onder andere op deze manieren. 

Combineer met boots

Dit is een inkoppertje, natuurlijk. Op dit moment zijn er ontzettend veel stoere Chelsea boots verkrijgbaar, totaal geen gek idee om jouw favoriete jurk te combineren met deze boots. Zelf heb ik een aantal prachtige boots die ik erg graag wil gaan combineren met mijn (lange) gebreide jurken. Mijn favoriete grijze gebreide jurk combineer ik het liefst met mijn zwarte boots, maar mijn beige boots van Tamaris passen hier ook fantastisch bij. Eventueel draag ik er nog een riempje bij of een panty met een leuke print en je bent helemaal ready!

jurk te dragen dit najaar

Combineer met een gilet

Een van dé trends van dit seizoen is het gilet of het mouwloze jasje. Ik heb zelf één gilet in de kast liggen en deze combineerde ik afgelopen voorjaar al graag met mijn jumpsuits en jurkjes. Dit kan dit najaar natuurlijk ook! Het ziet er fantastisch uit en het geeft ook net wat meer warmte wanneer het echt kouder wordt buiten. Draag het gilet of jasje open over je jurk of creëer een extra taille met een ceintuur. 

Combineer met een warme trui

Als je net zo’n koukleum bent als ik, dan raad ik je zeker aan om je favoriete jurk te combineren met een warme trui. Ik vind deze combi echt fantastisch, want je hebt binnen no-time een leuke en warme herfstoutfit. Combineer je coltrui onder je jurk of trek een heerlijk warme trui erover! Combineer hem met een stoere boot voor een stoere outfit of kies voor een mooi laarsje voor een wat elegantere uitstraling. 

Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze drie manieren om mijn jurken te combineren dit najaar. Ik ben erg benieuwd hoe jij van plan bent jouw jurk te dragen dit najaar. Laat het zeker weten. 

Liefs,
Suzanne

2 Comments

 • Reply
  Karin
  oktober 20, 2021 at 10:00

  Ik vind het heerlijk dat stoere veterboots onder een jurk nog steeds ‘mogen’ 🙂
  Ik vraag me alleen af hoe het er uit ziet met zo’n gilet?

 • Reply
  Suzanne Elisa
  oktober 21, 2021 at 20:02

  Ik heb zelf één gilet en die past niet heel geweldig bij mijn boots. Echt een zomer item. Op Instagram en Pinterest zie ik wel leuke outfits voorbij komen voor het najaar met een gilet.

 • Leave a Reply