wishlist

Onze salontafels van Leen Bakker

Onze woonkamer begint steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels is er weer een nieuw meubelstuk besteld en kan ik dus ook steeds meer mijn gang gaan met woonaccessoires in huis. Afgelopen weekend vond ik ook ineens dat het enorm sfeervol was in huis. Het was donker weer buiten, lampjes en kaarsjes aan in huis en daar zat ik dan op de bank met mijn kopje thee op mijn salontafeltjes. Vandaag alles over de salontafels van Leen Bakker!

Al een hele tijd voordat we daadwerkelijk de sleutel kregen, waren we al opzoek naar salontafels voor in onze woonkamer. We wilden graag meerdere kleine tafeltjes, omdat we dachten dat één salontafel wellicht te groot zou zijn voor de ruimte. 

Uiteindelijk kwamen we bij deze drie salontafeltjes uit. Zwarte salontafeltjes in drie verschillende hoogten waarmee je kunt variëren en die je er gemakkelijk bij kunt pakken. De drie salontafeltjes die wij bestelde komen van Leen Bakker. Inmiddels hebben we al heel wat gekocht bij Leen Bakker om ons huis wat meer aan te kleden. 

Salontafels Leen Bakker

Zwart metalen salontafels

De salontafeltjes die we hebben zijn zwart metaal. Zowel het onderstel als het blad is van hetzelfde materiaal gemaakt. We vinden het zelf erg leuk dat de salontafeltjes in een hexagon vorm zijn in plaats van bijvoorbeeld rond of vierkant. Juist omdat dit een totaal andere vorm is dan wat we al in huis hebben qua vormen. 

Doordat de salontafeltjes zwart metaal zijn past het perfect bij de andere meubelstukken die we in huis hebben. Onze lampen, het onderstel van de stoelen, van de bank en van de eetkamertafel en daarnaast is ook ons nieuwe meubelstuk zwart metaal. Hierdoor past het allemaal erg goed bij elkaar en vormt het echt één geheel. 

De kleine salontafeltjes passen op dit moment echt perfect in de woonkamer, omdat het drie relatief kleine tafeltjes zijn. De grootste salontafel is 40 cm hoog en is 50,5 cm bij 45,5 cm breed. De kleinste salontafel is 30 cm hoog en is 40 cm bij 35 cm breed. Ze staan erg chique en fijntjes in de woonkamer, maar hebben daarnaast wel een stoere en industriële look.

Wij zijn erg blij met onze salontafels van Leenbakker en ik merk dat ik het ontzettend leuk vind om te spelen met de styling ervan. En nog veel leuker, ik kan nog meer gaan decoreren door ons nieuwste meubelstuk. Binnenkort deel ik alles over ons nieuwste (zwart metalen) meubelstuk op de blog

Liefs,
Suzanne

6 Comments

 • Reply
  Kelly
  oktober 5, 2021 at 15:02

  Heel leuk zo’n bijzondere vorm! Wij hebben zelf twee ronde tafels met een messing rand en een glazen blad. Heel mooi, maar wel veel schoonmaak werk haha. 🙂

 • Reply
  Saskia
  oktober 7, 2021 at 07:12

  Ze zien er leuk uit! Wij hebben een bijpassende rechthoekige tafel bij ons meubels toen gekocht. Nog steeds erg blij mee

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 7, 2021 at 10:46

   Leuk! Bij ons past het (toevallig) ook allemaal super goed bij mekaar.

 • Reply
  Rachel
  oktober 7, 2021 at 10:43

  Ja ze zien er goed uit! ik had ook alleen twee zwarte ronde tafels met een hout nerf, maar werd gek van het stof. Dus nu hebben we een mango houten salontafel en eindelijk heb ik niet meer het idee dat ik iedere dag hoef te stoffen haha.

  • Reply
   Suzanne Elisa
   oktober 7, 2021 at 10:45

   Heel erg herkenbaar van dat stof, helaas. Zeker omdat om ons heen nog heel veel gebouwd wordt, hebben we continu stof in huis.

  Leave a Reply