Favoriete haarverzorgingsproducten voor asblond haar

Haarproducten, wat dat betreft ga ik echt door fases. De ene keer gebruik ik braaf iedere keer mijn zilvershampoo, -conditioner en -masker en op een ander moment grijp ik, uit gemak, naar de shampoo van mijn vriend. Op dit moment gebruik ik al een poosje de Keune Care Silver Savior verzorgingsproducten voor mijn haar en deze bekroon ik echt tot mijn favoriete haarverzorgingsproducten voor asblond haar! 

Jaren geleden maakte ik voor het eerst kennis met een zilvershampoo van Keune. Eerlijk, ik heb naderhand nooit meer een betere shampoo gevonden. Het was een ontzettend fijne shampoo en ik gebruikte hem met alle liefde iedere keer weer. Naderhand heb ik heel veel andere zilvershampoo’s geprobeerd, maar helaas kon er geen shampoo tippen aan die van Keune. 

Inmiddels ben ik weer terug overgestapt naar de haarverzorgingsproducten voor asblond haar van Keune. Iedere keer ben ik weer blij wanneer ik mijn haren heb gewassen en heb verzorgt met de producten van Keune. Het voelt erg luxe aan, maar ze zijn tegelijkertijd ook betaalbaar en doen wat ze beloven. 

haarverzorgingsproducten voor asblond haar

Keune Care Silver Savior lijn 

De Keune Care Silver Savior lijn bestaat uit drie haarverzorgingsproducten voor asblond haar, namelijk de shampoo, conditioner en een foam treatment. Drie producten welke alle drie bijdragen aan het behouden van jouw koele blonde of natuurlijke grijze haar. Dit doen ze door de gelige gloed en andere warme tonen te neutraliseren. Alle drie de producten bevatten provitamine B5, waardoor het haar heerlijk zacht aanvoelt. De producten zijn daarnaast ontwikkeld met een methode ontwikkeld door Keune. De Bond Fuser Technologie beschermt het haar actief tijdens en na een blondeerbehandeling.

Silver Savior Shampoo

Wat Keune zelf zegt over de Silver Savior Shampoo:

Paarse shampoo voor zilverkleurig haar. Silver Savior Shampoo gaat kopergloed tegen en zorgt dat blonde, zilveren, witte of lavendeltinten stralend fris blijven. Krachtige paarse pigmenten neutraliseren en behouden de koele kleurkarakters, provitamine B5 maakt het haar zachter en dikker en tarweproteïnen versterken het haar. Tip: Je kunt Care Silver Savior Shampoo ook gebruiken om te neutraliseren na een blondeerbehandeling.

Ingrediënten: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Parfum (Fragrance), PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glyceryl Laurate, Polyquaternium-10, CI 60730/Ext. Violet 2, Diazolidinyl Urea, Panthenol, Polyquaternium-7, Methylparaben, Aminomethyl Propanol, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Tetrasodium EDTA, Propylparaben, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Phenoxyethanol, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment

Mijn ervaring met de shampoo

Ik moet eerlijk bekennen: ik ben vanaf moment één super enthousiast over de shampoo van Keune. De shampoo bevat voldoende paars pigment en vaak merk ik dat dit er echt voor zorgt dat mijn haar de asblonde kleur behoudt. De zilvershampoo is erg dun en laat zich hierdoor gemakkelijk verdelen over het haar. De shampoo heeft daarentegen wel de neiging om snel te gaan schuimen, wat je liever even tegenhoudt. Op moment dat het product gaat schuimen, is het product minder geconcentreerd aanwezig en zal het dus minder effect hebben op de gele/warme tonen in het haar. 

Ik gebruik zelf de zilverproducten in combinatie met de haarverzorgingsproducten die ik al gebruikte. Dit doe ik om en om, zodat mijn haar de optimale verzorging krijgt die het nodig heeft. Daarnaast voorkom ik op deze manier dat mijn haar teveel violette pigment in zich heeft. 

haarverzorgingsproducten voor asblond haarSilver Savior Conditioner

Wat Keune zelf zegt over de Silver Savior Conditioner:

De neutraliserende en verzorgende Silver Savior Conditioner. is ideaal om te gebruiken na Silver Savior Shampoo. Net als de shampoo zit Silver Savior Conditioner boordevol krachtige paarse pigmenten om ongewenste kopergloed te neutraliseren. Kationische polymeren, provitamine B5 en voedende proteïnen zorgen dat je zilverkleurige haar straalt van gezondheid.

Ingrediënten: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetrimonium Chloride, Behentrimonium Chloride, Panthenol, Parfum (Fragrance), Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Sodium Benzoate, Mica, Lactic Acid, CI 77891/Titanium Dioxide, Isopropyl Alcohol, PPG-1 Trideceth-6, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, CI 60730/Ext. Violet 2, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Phenoxyethanol, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment.

Mijn ervaring met de conditioner

De conditioner van Keune is een mooie aanvulling op de shampoo om je haar net even wat extra verzorging te geven. Wat ik daarnaast ook prettig vind aan een conditioner op aanvulling van je zilvershampoo, is dat het nog extra bijdraagt aan het temmen van de warme tinten in mijn haar. 

De conditioner verdeelt gemakkelijk over het haar en laat het naderhand heerlijk zacht en glad aanvoelen. Precies hetgeen wat je wilt en verwacht van een conditioner. Naar mijn idee doet de conditioner van Keune dit heel erg goed. Mijn haar wil na het gebruik van een zilvershampoo net wat extra voeding en deze biedt de conditioner zeker. 

Silver Savior Foam Treatment 

Wat Keune zelf zegt over het Silver Savior Foam Treatment:

Ook de Silver Savior Foam, een leve-in conditioning mousse, bevat violette pigmenten en provitamine B5 om het haar te voeden en zijde zacht te maken. Daarnaast bevat de mousse eveneens Bond Fuser technologie. 

Ingrediënten: Aqua (Water), Isobutane, VP/VA Copolymer, Propane, Polyquaternium-11, Butane, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Trideceth-9, Panthenol, Parfum (Fragrance), Arginine, Glucose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-5 Ethylhexanoate, Butylene Glycol, Citric Acid, Acid Violet 43, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract.

Mijn ervaring met het Foam Treatment

Heel eerlijk, ik merk dat ik het Foam Treatment er niet heel vaak bij pak. Wanneer ik op een zondagochtend alle tijd heb om mijn haren te wassen en echt een me-time moment wil creeeren op de badkamer, dan vind ik het een heerlijk product om erbij te pakken. Vervolgens neem ik alle tijd om mijn haar te fohnen en dan vind ik het een geweldig product! 

De combinatie van de shampoo en de conditioner doet voor mij al heel veel, waardoor ik het lastig te zien vind of het Foam Treatment daar echt een toevoeging op is. Ik merk wel dat mijn haar ontzettend mooi valt wanneer ik het Foam Treatment gebruik en het vervolgens fohn en in model breng (met een tang). Mijn haar voelt zacht aan, maar heeft tegelijkertijd ook een mooi volume. Dat is zeker een hele mooie bijkomstigheid, maar voor het bedrag zou ik het helaas niet nog eens kopen. 

Prijs & verkrijgbaarheid van de haarverzorgingsproducten

De producten uit de Keune Care Silver Savior lijn zijn onder andere verkrijgbaar via de website van Keune haircosmetics of Keune salons. Daarnaast zijn de haarverzorgingsproducten voor asblond haar ook gemakkelijk en snel te bestellen bij Bol.com.

  • Keune Care Silver Savior Shampoo (300 ml) – €18,45
  • Keune Care Silver Savior Conditioner (250 ml) – €19,30
  • Keune Care Silver Savior Foam Treatment (200 ml) – €23,45

Ik ben echt super enthousiast over de producten uit de Keune Care Silver Savior lijn. Niet voor niets dat ik het bekroon tot mijn favoriete haarverzorgingsproducten voor asblond haar! Ik merk dat ik de combinatie van de zilvershampoo en -conditioner echt geweldig vind en deze er iedere keer bij pak. Wil ik luxe en mijzelf helemaal in de watten leggen, dan gebruik ik het Foam Treatment om mijn haar mooi in model te brengen zonder dat het zwaar aanvoelt. Ik raad je de producten zeker aan!

Liefs, 
Suzanne

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen. Lees mijn disclaimer.

No Comments

Leave a Reply