inrichten van een klein huis

Zo hebben wij de slaapkamer gedecoreerd!

De inrichting van ons huis kon ik inmiddels dromen. We hadden het vooraf al helemaal bedacht, de grootste meubels aangeschaft en ik zag het complete plaatje voor me. Althans, het hele plaatje, behalve de slaapkamer. Inmiddels heeft ook de slaapkamer vorm gekregen en dat betekent dat ik aan de slag kon met decoreren. Vandaag wil ik het voorlopige eindresultaat aan je laten zien, waaronder een mooie foto in lijst boven het bed. 

Studentendrukwerk benaderde mij een poos geleden of ik een foto wilde afdrukken om ergens in onze woning te plaatsen. Bij Studentendrukwerk kun je onder andere terecht voor het drukken van scripties, kaarten en folders. Ik was direct enthousiast, want ik vind het onwijs mooi om foto’s en posters aan de muur te hebben hangen. Een of twee mooie posters boven de bank, enkele posters in het trappengat en natuurlijk wat mooie posters tegen de muur boven het bed. Ik zag het al voor me. Toch vond ik het moeilijker dan verwacht om de juiste foto’s en posters uit te zoeken.

Voor de slaapkamer is het inmiddels gelukt om een mooie combinatie aan posters en foto’s te vinden. Dit hebben we gezamenlijk op een fotoplank gezet met wat andere leuke accessoires en voilà! Zoals de gehele slaapkamer zijn ook de posters een combinatie van stoer en lief. We hebben over het algemeen hele zachte, lieflijke tinten gebruikt in de slaapkamer en deze gecombineerd met zwarte (metalen) accessoires en een leather look bed.

Foto in lijstEen van de foto’s is een foto in lijst gedrukt via Studentendrukwerk. Super simpel wanneer je zelf een foto hebt en deze wilt laten drukken, omdat deze inclusief lijst wordt geleverd. Wij kozen er zelf voor om een mooie foto van olifanten te laten afdrukken, omdat dit toch iets stoerder is dan de andere posters. We combineerden de foto van de olifanten namelijk met een tekening welke voor ons werd gemaakt door Liever dan Lief en een mooie poster met droogbloemen. Alle posters hebben zachte, warme aardetinten, waardoor het mooi op elkaar aansluit en precies matcht met de kleur op de muur.

De foto en posters boven het bed zorgde meteen voor meer sfeer in de slaapkamer. Inmiddels hangen ook de gordijnen en staan de nachtkastjes, wat maakt dat het bijna af is!

De komende tijd gaat mijn zoektocht naar mooie posters en foto’s verder om ook de rest van het huis te voorzien van iets leuks aan de muur. Ben je benieuwd geworden of wil je de zoektocht volgen, houd dan zeker de blog in de gaten. 

Liefs,
Suzanne

1 Comment

  • Reply
    Saskia
    september 18, 2021 at 13:20

    Super toffe printen zeg!

  • Leave a Reply