inrichten van een klein huis

Ons verhuiskaartje van Fotofabriek

Inmiddels wonen we alweer drie maanden in ons nieuwbouwhuis! Met momenten vind ik het nog steeds onwerkelijk voelen dat dit echt van ons is, maar volgens de verhuiskaartjes is dit echt ons nieuwe adres. Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat we de verhuiskaartjes verstuurde. Ondanks dat vind ik het leuk om ze nog even met je te delen. Fotofabriek benaderde mij of ik via hen de verhuiskaartjes wilde laten drukken en natuurlijk wilde ik dat. Zelf een verhuiskaartje ontwerpen leek me wel wat! Vandaag laat ik ze aan je zien.

Inmiddels is het dus een poos geleden dat we de verhuiskaarten verstuurden naar onze familie en vrienden. Toch leek het mij een leuk idee om de verhuiskaartjes met je te delen. Ze zijn namelijk erg leuk geworden! Vanwege corona hadden we bedacht om geen echte housewarming te houden. Het leek ons veel fijner en gezelliger om dit gespreid te doen. Ons verhuiskaartje was daarom simpelweg om onze familie en vrienden op te hoogte te stellen vanaf wanneer wij er gingen wonen. 

Zoals ik al vertelde, benaderde Fotofabriek mij of ik de verhuiskaarten via hen wilde laten drukken. Leuk, want des te meer reden voor mij om zelf de verhuiskaartjes te mogen ontwerpen. Via Fotofabriek kun je gemakkelijk een fotoboek maken, maar je kunt ook net als wij kaarten laten drukken. Fotofabriek heeft qua kaarten verschillende mogelijkheden: je hebt de keuze om zelf een kaart te ontwerpen via de website van Fotofabriek, je kunt een van de designs kiezen of je kunt zelf een ontwerp maken en deze invoegen. Ikzelf heb ervoor gekozen om de verhuiskaarten te ontwerpen via Canva en deze later te uploaden en te laten drukken door Fotofabriek. 

Fotofabriek

Het ontwerp van onze verhuiskaartjes

Via Canva ontwierp ik het verhuiskaartje heel simpel en even later was het via Fotofabriek besteld. Wij kozen voor meerdere sets kaarten in A6 formaat en verstuurde ze even later naar onze familie en vrienden om te laten weten dat wij inmiddels samenwonen. Met Canva gaat het ontwerpen overigens ontzettend simpel en binnen no-time heb je een leuke kaart.

Het ontwerp van onze verhuiskaartjes is geinspireerd op een aantal andere ontwerpen die ik tegenkwam. Dit hebben we samengevoegd tot uiteindelijk dit ontwerp. Waarbij het eerst een heel vrouwelijk ontwerp was met zachte kleuren, is het nu een wat donkerder ontwerp geworden met witte tekst. De achtergrond van het kaartje doet me zelfs een beetje denken aan de betonlook muur achter de keuken en daarnaast hebben we in huis ook erg veel wit. 

Fotofabriek

De achterkant van het kaartje geeft natuurlijk wat meer informatie, waar ons adres op staat en vanaf wanneer onze vrienden en familie welkom zijn op dit adres. Het kaartje is vrij eenvoudig en minimalistisch, maar juist dat vonden we beide erg mooi. 

Wij zijn erg blij met hoe ons kaartje geworden is en hoe mooi het is gedrukt via Fotofabriek. Wij zijn erg tevreden en krijgen van onze familie en vrienden ook leuke reacties op het kaartje. De volgende to-do om te ontwerpen is een fotoboek met alle foto’s de bouw, het klussen en het uiteindelijke resultaat! Dit deel ik ook zeker met je, dus houd de blog zeker in de gaten. 

Liefs,
Suzanne

 

No Comments

Leave a Reply