verhuizen

Op mezelf wonen? Hier kijk ik naar uit!

In november deelde ik met je dat ik aan het aftellen ben naar het moment dat ik op mijzelf ga wonen. Inmiddels is de datum van de sleuteloverdracht bekend en kunnen we echt naar dat moment toeleven. Er zijn een heleboel dingen die ik ga missen, maar er zijn ook ontzettend veel dingen waar ik naar uit kijk. Tijd om dit met je te delen.

Inmiddels ben ik er helemaal klaar voor om op mijzelf te gaan wonen. Gevoelsmatig althans, want ik vind het wel fijn dat ik nog even tijd heb om te focussen op school en na te denken over de laatste dingen qua inrichting. We hebben namelijk nog niet alle spullen verzameld en er zijn nog knopen die doorgehakt moeten worden, zoals de kleuren en welke gordijnen. Ondanks dit kijk ik wel ontzettend uit naar een heleboel dingen, want een eigen plekje is ook wel heel erg fijn! 

Lekker kokkerellen 

Ik kijk enorm uit naar lekker kokkerellen! Ik hou enorm van koken, bakken en recepten uitproberen. Nu ik thuis woon doe ik dat veel te weinig, omdat ik nu wat minder tijd heb vanwege mijn studie en je rekening moet houden met wat iedereen wel en niet lust (en dat is knap lastig, kan ik je vertellen!). In mijn spiksplinternieuwe keuken ga ik dus lekker kokkerellen en zoveel mogelijk (nieuwe) recepten uitproberen. 

Lactosevrij eten 

Naast het uitproberen van nieuwe recepten en sowieso veel kokkerellen, heb ik ook het doel gesteld om thuis lactosevrij te eten. Ik heb een lactose intolerantie, maar door middel van deze tabletjes kan ik toch zo nu en dan melkproducten nuttigen. Heel fijn, maar hierdoor gebeurd het toch vaker dan mij lief is. Als ik dadelijk samenwoon, wil thuis volledig lactosevrij gaan eten. Dat betekent géén tabletjes meer en hopelijk ook veel minder last van mijn darmen.

Eigen spulletjes

En natuurlijk mijn eigen spulletjes. Ik kan niet wachten om al ons mooie servies, ons zwarte bestek en mijn heerlijke plaids uit te pakken en daar onder de kruipen op de bank! Heel veel items heb ik al super lang niet meer gezien, omdat ze in dozen op zolder staan, maar oh ik kan niet wachten! 

ecuafina plaidsHeerlijk cocoonen op de bank onder een plaid van Ecuafina. Ik kan hier zo van genieten en dat gun ik jou natuurlijk ook! Ik heb onlangs een prachtig plaid ontvangen van Ecuafina. Ecuafine is een lifestyle brand opgezet door Rebecca met producten welke zij verkoopt uit Ecuador. Prachtige effen of native plaids en poncho’s. Ikzelf vind de effen plaids echt fantastisch, ze zijn enorm zacht en zorgen voor een ultiem ontspanmomentje. 

Wil jij net als ik cocoonen onder een heerlijke plaid van Ecuafina? Laat een berichtje achter onder deze blogpost, geef aan waarom je een plaid wilt winnen en welke kleur je het mooiste vindt en wie weet ben jij degene die op 11 mei 2021 een mailtje van mij ontvangt. 

Ondanks dat er genoeg dingen waar ik naar uit kijk, ga ik natuurlijk ook een heleboel missen. Voor nu ben ik vooral heel benieuwd naar het hoe ons interieur eruit komt te zien, want op dit moment zijn er allemaal losse elementen en moodboards. Ik ben enorm benieuwd naar hoe onze spullen dadelijk samenkomen in ons huis en ik kijk enorm uit naar het maken van heerlijke (lactosevrije) gerechten! 

Waar kijk jij het meest naar uit wanneer je op jezelf gaat wonen?

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Ecuafina

9 Comments

 • Reply
  Sanne
  april 27, 2021 at 10:42

  zo leuk dat je hier naar uitkijkt, snap het helemaal. Mijn fave is het zwarte plaid

 • Reply
  Lieke
  april 27, 2021 at 15:41

  Oh wat geweldig zo’n plaid! Ik snap trouwens helemaal het gevoel van cocoonen op de bank onder een dekentje, love it! Ik zou zelf heel graag het witte plaid willen winnen 🙂

 • Reply
  iris
  april 28, 2021 at 08:27

  Ik keek hier destijds ook zo naar uit, kan het weer helemaal voorstellen. Geniet er van en succes met lactosevrij eten. Ik gun mijn vriendinnetje Inge ook zo’n heerlijk plaid, in de grijze kleur.

 • Reply
  Jessie Deers
  april 28, 2021 at 10:50

  Genieten dit op de bank onder een plaid. De donkerblauwe kleur is echt mijn favoriet.

 • Reply
  Danique
  april 29, 2021 at 07:00

  Wat ontzettend leuk weer eens een winactie! Ik doe graag mee en kijk uit naar een heerlijk warm plaid. Zeker nu het ‘s avonds nog wat kouder is.

 • Reply
  Jolanda
  april 29, 2021 at 11:30

  Zeker een spannende tijd. Ik kan he enthousiasme haast voelen. Uitzien naar alles op je eigen manier en je eigen wensen te doen. De plaid van Eucuafina deed mij meteen terug verlangen naar Equador het land dat ik enkele jaren geleden samen met mijn zoon als diploma-kado heb bezocht.

 • Reply
  Marianne
  april 29, 2021 at 21:52

  Wat leuk een eigen huisje! Geniet ervan! Leuke winactie trouwens, ik doe graag mee.

 • Reply
  Melissa
  april 30, 2021 at 08:04

  Heel mooi plaid. Ik doe graag mee met de winactie.

 • Reply
  Rachel
  april 30, 2021 at 20:26

  Je eigen spulletjes en vooral je eigendom creëren is fantastisch leuk! en ik kan er nog steeds geen genoeg van krijgen. Erg mooi plaid maar ik heb alles al compleet dus ik gun iemand anders dit toffe plaid!

 • Leave a Reply