a beautiful story

Deel de mooiste verhalen met A Beautiful Story

Onlangs ontdekte ik het prachtige merk A Beautiful Story, een webshop welke lucky tools verkoopt. Van sieraden tot kaarten en andere cadeaus die geluk brengen. Ik ben direct verliefd geworden op de mooie, minimalistische sieraden met ieder hun eigen verhaal. Daarnaast werd ik ook enorm verrast en nieuwsgierig door de komst van de kaartspellen van A Beautiful Story. Vandaag vertel ik je alles over de prachtige kaartspellen met ieder hun eigen functie. 

A Beautiful Story probeert met prachtige items bij te dragen aan jouw levensreis. Prachtige sieraden met edelstenen welke je kunnen leiden, maar daarnaast ook twee kaartspellen die bijdragen aan jouw levensreis. 

a beautiful story

A Beautiful Story ontwierp twee kaartspellen, namelijk inzichtkaarten en het vragen kaartenspel. De kaartenspellen hebben ieder een eigen functie. Het kan bijvoorbeeld helpen om geïnspireerd te raken door de wijze lessen op de inzichtkaarten of je kunt inspirerende en mooie gesprekken op gang brengen door middel van het vragen kaartenspel. 

Zelf vind ik beide set ontzettend mooi, omdat het zo enorm inspirerend kan zijn op een moment dat je even vast zit, merk dat je moe en futloos bent of wanneer je opzoek bent naar nieuwe gespreksstof. 

A Beautiful Story Inzichtkaarten

a beautiful story inzichtkaarten

Dit zijn de prachtige inzichtkaarten van A Beautiful Story. De inzichtkaarten kunnen je inspireren en inzicht geven wanneer je vast loopt. Wanneer je aan de slag gaat met deze kaarten, is het belangrijk om dit te doen in alle rust en om hier voldoende tijd voor te geven. Zie het als een me-time moment. Je kunt de kaarten op verschillende wijze gebruiken; er simpelweg naar kijken en kijk wat er op dat moment in je op komt of je kunt een kaart trekken voor jezelf en voor een ander. 

Wat ik zelf een hele mooie manier vindt om met de kaarten aan de slag te gaan is door middel van een inspiratiejaarboek. De set bevat 52 kaarten waarmee je iedere week kunt reflecteren. Zoek een mooi dagboek voor jezelf en trek elke week een kaart. Plak de kaart in het boek en schrijf erbij wat de kaart op dat moment voor je betekent. Aan het einde van het jaar heb je een prachtig boek met mooie levenslessen. 

De inzichtkaart welke mij op het moment het meest inspireert is: ‘Bloeien. Als een bloem opengaat, zie je hoe mooi ze is. Dit is jouw tijd om te bloeien. Je mag alles aan de wereld laten zien.’

A Beautiful Story Vragen Kaartenspel

 

a beautiful story

Het vragen kaartenspel is een prachtige set met 52 vragen welke je voor jezelf kunt gebruiken als kunt spelen in een groep. Het kan gesprekken op gang brengen of je kunt jezelf beter leren kennen door over vragen na te denken. 

Zelf vind ik het ontzettend leuk om de kaarten erbij te pakken wanneer ik samen met een vriendin ben of om mijzelf beter te leren kennen. Je kunt dit door middel van een inspiratiedagboek doen door iedere week een vraag te beantwoorden of de kaarten te gebruiken als inzichtkaarten. Zit je met een bepaalde situatie in je hoofd, trek dan een kaart en kijk of je uit je eigen antwoord een aanwijzing kunt halen. Vaak zit de wijsheid al in je. 

De kaart welke ik zojuist getrokken heb en graag met je wil delen, is: ‘Van welke kleine dingen kun je intens gelukkig worden?’. Ik kan zelf intens gelukkig worden van een zonnige lentedag, een outfit waarin ik mij happy voel en een mooie wandeling waarbij ik kan genieten van een lente zon en de geluiden van de natuur. 

Benieuwd naar de vragen- of inzichtkaarten van A Beautiful Story? Beide kaartensets zijn verkrijgbaar via de webshop van A Beautiful Story voor €19,95 per set. 

Naar welke kaartenset ben jij het meest nieuwsgierig geworden en van welke kleine dingen kun jij intens gelukkig worden?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd ter review

 

2 Comments

 • Reply
  Rachel
  april 11, 2021 at 15:57

  Ik word happy wanneer ik iemand tegen kom die intens blij is, mensen die lachen, of als ik na een drukke dag in mijn bed kan ploffen, wanneer mijn man voor me zorgt, er carpaccio is sushi voor mijn neus staat haha teveel dingen!

 • Reply
  Suzanne Elisa
  april 11, 2021 at 20:57

  Leuk om te lezen! Zo ontzettend veel dingen om inderdaad op te noemen, maar waar we ons eigenlijk niet altijd bewust van zijn.

 • Leave a Reply