verjaardag in corona-tijd

Weer een jaartje ouder!

Yay, vandaag ben ik 23 jaar geworden! Net als afgelopen jaar is dit een hele vreemde verjaardag. Ik hoopte vorig jaar dat het eenmalig zou zijn dat ik mijn verjaardag niet zou kunnen vieren, niet wetende dat het een jaar later nog steeds niet zou kunnen. Vandaag deel ik hoe ik mijn verjaardag in deze corona-tijd vier.

Het vieren van je verjaardag ziet er op dit moment wellicht anders uit dan hoe je het normaliter doet. Normaal gesproken vieren wij verjaardagen met de hele familie met heerlijk gebak met thee en koffie en als afsluiter nog een hartig hapje met een drankje. Dit is iets wat op dit moment helaas niet kan, maar dat betekent niet dat je er niets gezelligs van kunt maken. Je moet alleen zelf de slingers ophangen en creatief zijn en dan kan het ook hartstikke gezellig zijn. 

Hang zelf de slingers op!

Hang dit jaar zelf de slingers op, letterlijk en figuurlijk! Ik probeer dit jaar van alles een feestje te maken de dagen rondom mijn verjaardag. Ik had vooraf bedacht om te trakteren bij mijn bijbaantje de zaterdag voor mijn verjaardag, ik heb mijn schoonouders uitgenodigd de zondag voor mijn verjaardag, ik neem wat lekkers mee naar stage op de dag zelf en ‘s avonds komen mijn oma en peetoom eten.

Daarnaast heb ik mijzelf onlangs al verrast met een nieuw paar sneakers van DWRS waar ik helemaal verliefd op ben! Het liefst wil ik de sneakers op zondag combineren met mijn oranje jurk, zodat mijn outfit al een en al feest uitstraal. Op maandag moet ik het met een iets meer basic outfit doen vanwege stage, maar ook daar probeer ik iets leuks van te maken. Dit overigens met een net fris geknipt en gekleurd kapsel, want afgelopen vrijdag heb ik een afspraak gehad bij de kapper. 

verjaardag in corona-tijdVerwen jezelf!

Verwen jezelf op en top met jouw verjaardag! Ik heb in plaats van één dag feest een heel weekend gepland met kleine feestjes en lekkernij. Ik heb mijzelf al een nieuw paar sneakers gegeven en een kappersafspraak en ik gun mijzelf ook een heerlijk dagje vrij de dag na mijn verjaardag. Verwen jezelf dus het vieren van kleine feestjes (in hoeverre dit mogelijk is) en geef jezelf iets leuks cadeau. Dit kan een duur paar sneakers zijn, een kappersafspraak, een nieuw boek of een mooi sieraad. 

Jij bent het feestje!

Ik heb zelf al een beetje bedacht wat ik graag aan wil met mijn verjaardag (althans, de dag vóór mijn verjaardag) en daar wil ik ook echt een feestje van maken (mits het weer mijn oranje jurk toelaat). Kleed je in ieder geval leuk aan die dag, maak er iets leuks van door middel van een outfit, een krultang door je haar en een lekker likje make-up! Dit geeft direct een extra feestelijk gevoel!

Ik heb er zelf in ieder geval alles aan proberen te doen om deze verjaardag op een leuke manier te vieren en dit zelfs een aantal dagen achter elkaar! 

Hoe vier jij jouw verjaardag in corona-tijd?

No Comments

Leave a Reply