beddengoed smulderstextiel

Mijn beddengoed wishlist

De zolder begint inmiddels aardig vol te raken met de uitzet die wij de afgelopen tijd hebben verzameld. Ondanks dat het nog een paar maandjes duurt voordat we de sleutel krijgen en we al veel hebben verzameld, hebben we nog lang niet alles. Het beddengoed is daar een belangrijk onderdeel van, maar gelukkig heb ik daar een complete wishlist voor!

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het bepalen van de kleuren en hebben we onder andere het bed aangeschaft. Nadat we dit hadden gedaan, ging er bij mij een knop om en ging ik online op zoek naar beddengoed. Inmiddels hebben we veel items al verzameld, maar beddengoed dus nog niet. Dit, omdat we nog totaal géén idee hadden van de kleuren in de slaapkamer. 

Inmiddels zijn er een aantal knopen doorgehakt. We hebben een antracietkleurig bed en de muren zullen een zand-/beigetint krijgen. Met dat kleurenpalet in mijn achterhoofd ben ik bij Smulders Textiel op zoek gegaan naar passende dekbedovertrekken en mooie dekens voor op het voeteneind. Deze koukleum moet natuurlijk wel warme voetjes hebben!

Beddengoed bij Smulders Textiel

Ik ben dus op zoek gegaan naar beddengoed en dit deed ik online bij Smulders Textiel. Smulders Textiel heeft beddengoed in alle soorten en maten van verschillende merken. Voor ons echt ideaal, want wij moeten nog alles aanschaffen! Denk hierbij aan kussens, hoeslakens, moltons, dekbedden en dekbedovertrekken.

Allereerst ben ik natuurlijk gaan kijken naar dekbedovertrekken, want dit is als interieurliefhebber het allerleukste om naar te kijken! Ik werd direct verliefd op het mooie beddengoed van Essenza, VTWonen en Walra. Mijn drie favoriete merken bij Smulders Textiel, maar naast deze merken zijn er nog veel meer merken verkrijgbaar. Alle items heb ik voor mijzelf opgeslagen, zodat ik over een tijdje mijn slag kan gaan slaan. 

De wishlist

ZO!HOME DARY DEKBEDOVERTREK
ZO!HOME DARY DEKBEDOVERTREK
ZO!HOME LINO DEKBEDOVERTREK
ZO!HOME LINO DEKBEDOVERTREK
HECKETT & LANE WAFFLE PLAID
HECKETT & LANE WAFFLE PLAID
ESSENZA GILIAN DEKBEDOVERTREK
ESSENZA GILIAN DEKBEDOVERTREK
VTWONEN DIP DYE DEKBEDOVERTREK
VTWONEN DIP DYE DEKBEDOVERTREK
WALRA GOLDEN CANVAS DEKBEDOVERTREK
WALRA GOLDEN CANVAS DEKBEDOVERTREK
WALRA MORE DASHES DEKBEDOVERTREK
WALRA MORE DASHES DEKBEDOVERTREK
WALRA NEVER STOP DREAMING DEKBEDOVERTREK
WALRA NEVER STOP DREAMING DEKBEDOVERTREK
VTWONEN MORNING DEW DEKBEDOVERTREK
VTWONEN MORNING DEW DEKBEDOVERTREK
VTWONEN STRIPED HEARTS DEKBEDOVERTREK
VTWONEN STRIPED HEARTS DEKBEDOVERTREK
ESSENZA FILOU BEDSPREI
ESSENZA FILOU BEDSPREI
ESSENZA LAUREN BEDSPREI
ESSENZA LAUREN BEDSPREI

Alle items zijn vrij basic en bevatten veel lichte kleuren. Precies hetgeen waar ik zo van houd! Dit zie ik al helemaal voor me in combinatie met het antracietkleurige bed. Nu rest alleen nog de vraag voor welke dekbedovertrekken we zullen gaan en of we dit in combinatie doen met een katoenen zomerdekbed of een 4-seizoenen dekbed. Mijn voorkeur gaat op dit moment uit naar het prachtige Dip Dye dekbedovertrek van VTWonen. Een dekbedovertrek wat precies naar mijn smaak is. Dit past helemaal bij het totaal plaatje wat ik heb van onze toekomstige slaapkamer, namelijk boho chic. 

Het moodboard van de slaapkamer is nu weer aangevuld met deze dekbedovertrekken en nu word het tijd om alle items te gaan aanschaffen om vervolgens een fijn plekje te creëren in ons huis. 

Welk dekbedovertrek is jouw favoriet?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Smulders Textiel

No Comments

Leave a Reply