Nuva Keukens

De zoektocht naar onze keuken bij Nuva Keukens

In mei krijgen we de sleutel van ons huis en gaan we eindelijk samenwonen in ons nieuwbouwhuis. Bij het kopen van een nieuwbouwhuis komt een heleboel kijken, waaronder het uitzoeken van de keuken. Onze zoektocht naar onze ideale keuken heeft een hele tijd geduurd, maar op dit moment kunnen we niet wachten tot onze keuken eindelijk geplaatst gaat worden. Ik vertel je vandaag alles over deze zoektocht.

Onze gezamenlijke zoektocht begon bij Nuva Keukens. Dit was de allereerst keukenzaak die wij bezochten tijdens onze zoektocht. Vooraf had ik zelf al een heleboel research gedaan en wist ik zelf heel goed wat ik mooi vond, maar ik kwam er ook achter dat wij totaal niet op één lijn lagen, dus het eerste gesprek bij Nuva Keukens was behoorlijk spannend of we er wel uit zouden gaan komen.

Gelukkig kwamen we al snel tot de conclusie dat onze smaak toch dichtbij elkaar in de buurt lag en werden er al snel knopen doorgehakt. Al heel snel werd duidelijk dat we voor een hoogglans witte keuken met stenen blad wilden gaan. Ons oog werd al snel getrokken door luxe keukens en luxe materialen in de showroom van Nuva Keukens.

Naar aanleiding van het eerste gesprek bij Nuva Keukens zijn we nog ontzettend veel andere keukenzaken afgegaan om zo heel veel te kunnen vergelijken. Een keuken kopen is namelijk niet niks en er gaat veel geld mee gemoeid. Een goede oriëntatie is daarom heel belangrijk.

Na ontzettend veel gesprekken bij verschillende keukenzaken, hebben we dan toch besloten om uiteindelijk de knoop door te hakken. Op een gegeven moment zagen we zelf door de bomen het bos niet meer en werd het maken van een keuze alleen maar moeilijker.

Uiteindelijk hebben we een prachtige keuken uitgezocht. Een keuken die we eigenlijk in het eerste gesprek bij Nuva Keukens al bedacht hadden met hier en daar wat kleine aanpassingen. Uiteindelijk zijn we gegaan voor een hele moderne en compacte keuken die heel goed past bij onze smaak. Ik kan haast niet wachten om aan de slag te gaan met allerlei recepten in onze spiksplinternieuwe keuken!

Mocht jij nu ook op zoek zijn naar een nieuwe keuken? Dit kan een moderne en compacte keuken net als die van ons zijn of juist in de landelijke stijl of een U keuken. Ik raad je aan om eens te gaan kijken in de showroom van Nuva Keukens. Hier is onze zoektocht in ieder geval begonnen en hebben we precies ontdekt wat wij mooi vinden.

Hoe ziet jouw ideale keuken eruit?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Nuva Keukens

No Comments

Leave a Reply