À La kersthangers

Deze leuke hebbedingetjes staan op mijn wishlist

Ons interieur lijkt steeds meer vorm te krijgen nu we bezig zijn met het uitzoeken van vloer en de meubels. Nu we hiermee bezig zijn, ga ik zelf al een paar stappen verder denken, namelijk de woonaccessoires. Vandaag deel ik mijn wishlist van leuke hebbedingetjes.

Ik ben echt dol op leuke woonaccessoires, kleine tierelantijntjes en items die verder alles behalve nuttig, maar simpelweg te leuk voor woorden zijn. De laatste tijd sla ik al deze items op voor het geval dat ik nog een leuk hoekje in huis over heb om leuk te decoreren. 

Doordat ik alle items steeds opsla en de merken/webshops ga volgen op Instagram, ontdek ik ook steeds meer andere items. Zo kwam ik onlangs de webshop Noa May tegen. Een hele leuke webshop met prachtige woonaccessoires. Prachtige onderzetters, kussens, manden voor aan de wand, maar mijn grote favoriet is de decoratie standaard met de gouden lippen.

Mijn wishlist van leuke hebbedingetjes

Set van 3 mooie vaatdoekjes
Deco Stand Face It Golden Lips | Ivoor
Twisted candle – lila
Zusss Theedoek met tekst als jij kookt donkergroen
À La Collection – Kersthanger Beads Ster
À La Collection – Kersthanger Beads Maan
Kersthanger schelp glaskraaltjes À la
Kersthanger Diasy glaskraaltjes À la
Kersthanger Rainbow glaskraaltjes À la
Set van 3 mooie vaatdoekjes
Deco Stand Face It Golden Lips | Ivoor
Twisted candle – lila
Zusss Theedoek met tekst als jij kookt donkergroen
À La Collection – Kersthanger Beads Ster
À La Collection – Kersthanger Beads Maan
Kersthanger schelp glaskraaltjes À la
Kersthanger Diasy glaskraaltjes À la
Kersthanger Rainbow glaskraaltjes À la

2 Comments

 • Reply
  Darina
  januari 22, 2021 at 06:54

  De decoratie standaard is heel mooi! Echt een blikvanger.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  januari 25, 2021 at 19:54

  Leuke items! Sterren doen het sowieso altijd goed, vind ik. 🙂

 • Leave a Reply