update nieuwbouwhuis

Het jaar waarin wij gaan samenwonen! Update 4

Het is inmiddels een maand geleden dat ik een update plaatste over de bouw. In de tussentijd is er enerzijds heel veel gebeurd en anderzijds heeft het even stil gestaan vanwege de feestdagen. Gelukkig is het nieuwe jaar weer begonnen en zijn ze druk bezig met de bouw van ons huisje! Hoog tijd voor een update van ons nieuwbouwhuis.

Net voor de feestdagen heb ik nog een update gedeeld met een aantal foto’s van hoe het er op dat moment uit zag. De leidingen voor de vloerverwarming waren op dat moment gelegd, de trap stond en ze begonnen heel langzaam de voorbereidingen te treffen om te metselen.

Hierna bleef het even stil vanaf de bouw, want de feestdagen kwamen eraan. Wel kregen we nog net voor de feestdagen te horen wanneer ons volgende bouwbezoek zou zijn. Tijdens het volgende bouwbezoek krijgen we namelijk de datum te horen van de vooroplevering en de daadwerkelijke oplevering. De afgelopen maanden heb ik telkens naar ieder bouwbezoek toegeleefd en afgeteld, maar inmiddels had ik niets meer om naar toe te leven en af te tellen.

Update nieuwbouwhuis

Update nieuwbouwhuis

Twee dagen later weer een stukje gemetseld

Gelukkig kregen we meer informatie en kunnen we nu toeleven naar het bouwbezoek van begin februari en vanuit daar kunnen we echt gaan aftellen naar een datum rond mei.

Update nieuwbouwhuis

Het laatste stukje moet nog gemetseld worden

Tot februari zitten we daarom nog even in spanning en moeten we het vanaf doen met hetgeen wat we aan de buitenkant van het huis zien gebeuren. Dit zal helaas niet meer zoveel zijn, want het metselen zit er bijna op.

Nu blijft het even afwachten tot we de echte datum te horen krijgen en dan begint het echte aftellen! In ieder geval is 2021 het jaar waarin we gaan samenwonen, dus heel lang gaat het niet meer duren.

Bekijk hier alle andere updates van ons nieuwbouwhuis.

Keek jij uit naar de sleuteloverhandiging en het samenwonen?

1 Comment

  • Reply
    Rachel
    januari 15, 2021 at 22:14

    Wat mega spannend zeg en wat tof dat je ons hiervan op de hoogte houdt ­čÖé

  • Leave a Reply