Vtwonen DIY

62 allerbeste DIY-ideeën in vtwonen

Vtwonen is echt mijn favoriete woonmerk van het moment. Ik ben dol op de tijdschriften, boeken, eigen producten en televisieprogramma’s van vtwonen. Vtwonen heeft onlangs een nieuw boek uitgebracht met maar liefst 62 DIY-ideeën! Vandaag review ik dit prachtige boek van vtwonen.

Ik kan me niet voorstellen dat je vtwonen niet kent, het is namelijk één van de sterkste woonmerken in de Benelux en je ziet het overal voorbijkomen. Vtwonen brengt prachtige tijdschriften en boeken uit, heeft eigen producten en productlijnen bij bijvoorbeeld Karwei en Swiss Sense. Daarnaast zie je prachtige posts voorbijkomen op social media en natuurlijk de televisieprogramma’s van vtwonen. 

Vtwonen DIY

DIY ideeën in vtwonen Atelierboek

Vtwonen komt met een prachtig boek uit. Dit inspirerende atelierboek staat vol met originele en unieke doe-het-zelfideeën. Kleine projecten voor een verloren uurtjes en grote projecten voor in huis en in de tuin. 

Wat je kunt verwachten van het atelierboek is: 

  • 62 DIY-ideeën inclusief werkbeschrijving, bouwtekening en materialenlijst.
  • Inspirerende vtwonen sfeerfoto’s.
  • Fijne stylingtips voor tijdens en na het klussen.
  • Projecten voor elk moment: van ‘zo gedaan’ tot weekendklus.
  • Stof, klei, hout, tegels: elk materiaal komt aan bod.

Vtwonen DIYHet zijn stuk voor stuk leuke items voor in huis, waarmee je echt een statement kunt maken of waarmee je de boel kunt opfleuren. Een prachtig wandbureau, een lampenkap, scrabble letters of een eilandbed. Zelf vind ik het eilandbed echt onwijs gaaf en wellicht overweeg ik het om het zelf te maken (met een beetje hulp) voor in ons nieuwe huis. 

Wellicht overweeg ik het om het zelf te maken (met een beetje hulp) voor in ons nieuwe huis.

Alle 62 doe-het-zelfideeën worden uitgebreid beschreven met daarbij een duidelijk stappenplan en werkbeschrijving. De benodigdheden, de precieze afmetingen, alles staat beschreven in het boek. Daarnaast geeft het boek een heleboel nieuwe inspiratie en zin om weer creatief aan de slag te gaan. Het gaat niet alleen om het DIY project, maar ook om de verdere aankleding van bijvoorbeeld het eilandbed of de houtenlijsten voor de mooiste foto’s en prints. Daarnaast bevat het boek ook nog prachtige quotes en mijn favoriet is: “You have the power to make amazing things. Yep, you!”. 

You have the power to make amazing things. Yep, you!

Vtwonen Atelier (2020)

Het boek bevat prachtige ideeën, waarmee jij jouw huis een persoonlijke touch kunt geven met zelfgemaakte creaties, prachtige inspirerende quotes op de kast met letters en bijzondere items in de zelfgemaakte vitrinekast.

vtwonen atelierIk ben in ieder geval hartstikke blij met dit boek en ik ben helemaal geïnspireerd geraakt. Ik kan niet wachten om lekker te gaan knutselen en mooie creaties te maken voor in ons huis. Nu nog even wachten tot het huis wordt opgeleverd.

Het vtwonen atelierboek met maar liefst 62 DIY ideeën is verkrijgbaar voor €22,50. 

Wat is jouw favoriete DIY project? En welk DIY project wil je nog eens proberen?

No Comments

Leave a Reply