calvin klein ondergoed

Mijn 3 all time favorieten

Het nieuwe jaar staat vaak in het teken van nieuwe doelen stellen, maar tegelijkertijd is het ook een moment om terug te blikken. Het afgelopen jaar stond bij mij in het teken van ontspullen en alleen mijn favorieten items over houden. Ik deel mijn drie favorieten, waaronder Calvin Klein ondergoed en bralettes.

Het afgelopen jaar stond in het teken van ontspullen. Halverwege vorig jaar kwamen mijn vriend en ik in aanmerking voor het bouwen van een nieuwbouwhuis. Ontzettend leuk, maar wie mij langer volgt (of kent) weet dat ik ontzettend veel spullen heb. Ondanks dat we maar met z’n tweetjes zijn, is het niet de bedoeling dat ons huis tot de nok toe gevuld is met (mijn) spullen. 

De afgelopen tijd ben ik heel goed naar mijn spullen gaan kijken. Ik heb daarom heel veel spullen verkocht, weggeven, gedoneerd of weggedaan en ik heb alleen mijn all time favorieten spullen, spullen met sentimentele waarde en hele praktische spullen gehouden. 

Calvin Klein ondergoed en bralettes

Mijn ondergoed lade was als een van de eerste aan de beurt. Ik heb namelijk een hekel aan ondergoed dat niet fijn zit en stiekem heb je nog best veel van dat ondergoed in je collectie zitten. Ik besloot dus ook om kritisch te kijken naar mijn ondergoed en alleen het fijn zittende ondergoed te houden. 

calvin klein ondergoedMijn collectie ondergoed bestaat nu voornamelijk uit items van Calvin Klein en Tommy Hilfiger ondergoed. Ikzelf merk dat wij hier thuis allemaal fan zijn van deze twee merken. We lopen bijvoorbeeld allemaal op sokken van Tommy Hilfiger en Calvin Klein en daarnaast zijn wij ook groot fan van het ondergoed. Mijn vriend ga ik deze kerst ook een set met ondergoed cadeau doen van Calvin Klein, zodat ook hij kan ervaren hoe fijn het ondergoed is. Via Directondergoed bestel je gemakkelijk voordeelpakketten van deze merken.

Catrice Full Satin Lipsticks

In de maand mei deed ik de helft van mijn make-up weg. Vanwege mijn blog krijg ik ontzettend veel pakketjes opgestuurd met nieuwe make-up producten. Deze producten fotografeer en test ik vervolgens om er een leuke blogpost over te schrijven of iets over te delen op Instagram. Daarnaast vind ik make-up ook ontzettend leuk en dus heb ik ontzettend veel producten. 

Catrice Full Satin LipsticksIk ben dus heel rigoureus mijn make-up gaan uitzoeken en heb ontzettend veel producten weggegeven en weggedaan en heb alleen mijn ultieme favoriete producten gehouden. Ik hield onder andere de prachtige Full Satin lipsticks van Catrice. Dit zijn enorm fijne en mooie lipsticks die niet in mijn collectie mochten ontbreken. Ik schreef al eens een review over de Full Satin lipsticks van Catrice en ik ben nog steeds erg enthousiast. 

Tamaris laarsjes & sneakers

Naast mijn make-up collectie is ook mijn schoenen collectie behoorlijk groot. Ik heb gewoon veel schoenen verzameld de afgelopen jaren! Toch ben ik flink aan de slag gegaan om het een beetje te minimaliseren. Ik heb alleen mijn favoriete paren gehouden. Mijn schoenen collectie bestaat op dit moment nog voornamelijk uit mijn laarsjes en sneakers van Tamaris. 

Een greep uit mijn schoenen stash

Tamaris Brecka laars
Tamaris Suzan veterboot
Tamaris Kara laars
Tamaris Lucinda laars
Tamaris Elle sneaker
Poelman sneakers
Tamaris boots
Tamaris laars
Tamaris Brecka laars
Tamaris Suzan veterboot
Tamaris Kara laars
Tamaris Lucinda laars
Tamaris Elle sneaker
Poelman sneakers
Tamaris boots
Tamaris laars

Dit is een greep uit mijn schoenen stash met behoorlijk wat leuke laarsjes van Tamaris!

De komende tijd ga ik nog verder aan de slag met mijn spullen uitzoeken en uiteindelijk zal ik een beperkte collectie overhouden met items waar ik dol op ben! 

Heb jij ook zo je favorieten merken voor ondergoed en schoenen?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Directondergoed

No Comments

Leave a Reply