UNG Cosmetics Colour Pigments

Hallo 2021

Hallo 2021! Een nieuw jaar, een frisse start en weer een heleboel momenten om naar uit te kijken. In 2021 gaat er een heleboel veranderen voor mij; ik ga namelijk samenwonen en ik ga afstuderen en opzoek naar een baan! Wat leuke en spannende dingen, maar om het nog leuker en spannender te maken heb ik voor mijzelf een lijstje gemaakt met 21 dingen die ik graag in 2021 zou willen doen. 

Net als vorig jaar deel ik 21 voor 2021, een positieve lijst met dingen die ik graag zou willen doen in 2021 en waar mijn persoonlijke doelen (deels) aan zijn gekoppeld.

Afgelopen week blikte ik al even terug op het lijstje dat in 2020 maakte. Het merendeel van mijn lijstje heb ik gedaan, maar andere dingen helaas niet (onder andere door corona). Hopelijk slaagt mijn 21 in 2021 dit jaar nog iets beter dan afgelopen jaar!

1..2021 gaat het jaar worden waarin ik ga afstuderen. Begin 2021 gaat een druk jaar worden om al mijn to-do’s weg te werken en als dat goed komt, dan betekent dat ook dat ik dit jaar kan afstuderen en mijn diploma in de pocket heb!

2. Het lijkt me heel leuk om in het najaar een stedentripje te doen met mijn moeder en mijn zusje. Een aantal jaar terug ging ik samen met mijn moeder kerstshoppen in Londen en dat was een groot succes! 

3. Ik zou graag ook een leuk stedentripje doen met mijn vriend, want afgelopen jaar zijn we niet op vakantie geweest. Het lijkt me leuk om met de auto naar bijvoorbeeld Berlijn te gaan. 

4. In 2021 ga ik samenwonen! Mijn vriend en ik hebben samen een nieuwbouwhuis gekocht en nog voor de zomer hopen we erin te kunnen trekken. Spannend!

5. Op dit moment zit ik voornamelijk in de studieboeken gedoken. In 2021 wil ik weer meer boeken gaan lezen die niet studie gerelateerd zijn en naderhand wil ik dit graag met jullie delen in mijn jaar in boeken. Hoeveel boeken zullen erop komen te staan?! 

6..Een hele spannende challenge, maar ik zou wel eens een maand niets willen kopen! Ik ben benieuwd of dit gaat lukken met het huis in het vooruitzicht… 

7. Afgelopen jaar ben ik al veel bezig geweest met declutteren en minimaliseren en daar wil ik in 2021 mee doorgaan. Hopelijk kan ik in 2021 nog meer spullen verkopen, weggeven en wegdoen. 

8. Op het lijstje van 2020 stond dat ik graag een e-book zou willen schrijven, maar in 2021 wil ik hier echt serieus mee aan de slag gaan. Zodra ik mijn studie heb afgerond, kan ik hier mee aan de slag en ik kijk er stiekem nu al naar uit!

9. Hopelijk gooit corona dit jaar géén roet in het eten en kunnen we dit voorjaar wel naar een pretpark! 

10. Het lijkt me super leuk om zelf loempia’s te maken! En wie weet als ik de smaak te pakken heb dat ik ook zelf aardappelkrokketjes maak! 

11. Vorig jaar heb ik een online training gevolgd over plannen, maar het lijkt me ook dit jaar leuk en interessant om nog een training of cursus te volgen. Mochten jullie interessante trainingen of cursussen weten, dan hoor ik dat graag. 

12. Het lijkt me, zeker op het moment dat ik op mijzelf woon, leuk om tijd door te brengen met mijn ouders, dit ook los van elkaar. Een dagje shoppen met mijn moeder en een dagje klussen met mijn vader bijvoorbeeld.

13. Wat ik ook heel graag zou willen, is een fotoshoot met mijn vriend! Een mooie shoot in de natuur en daar een mooie gallery wall van maken bijvoorbeeld in het trappengat!

14. Het lijkt me super leuk om heel veel te gaan koken en bakken. Het moet zeker goedkomen in onze nieuwe keuken en ons luxe keukenmachine. 

15. Ieder jaar doen mijn vriend en ik wel iets van een project samen. Zo hebben we samen een salontafel gemaakt van allemaal bierdopjes en we hebben samen een website gemaakt. 

16..In 2021 wil ik ook meer stedentripjes in Nederland doen. Dit samen met mijn vriend, mijn zusje en vriendinnen. Ik wil graag weer eens naar Maastricht, Amsterdam en Groningen. 

17. Zodra we samenwonen, wil ik heel graag een barbecue organiseren voor vrienden, familie of met een aantal buren. Ik kan nu al niet wachten om dit te doen! Lekker kokerrelen, salades maken, de tuin gezellig aankleden en daarna lekker eten!

18. In 2021 wil ik weer lekker creatief bezig zijn! Het lijkt me leuk om een fotoboek te maken van het hele proces van het huis, leuke DIY projecten starten en veel tekenen en (wellicht) het bullet journalen weer oppakken. 

19. Na bijna een jaar niet sporten, wil ik het sporten in 2021 weer op gaan pakken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het mis dat mijn spieren niet meer zo goed zichtbaar zijn en ik mijzelf minder sterk voel. Dit wil in 2021 dus zeker weer oppakken. 

20. Naast het sporten, wil ik ook weer een doel stellen om dagelijks 10.000 stappen te zetten. De dagen dat ik stage heb, haal ik dit stappendoel gemakkelijk. Toch wil ik het op de andere dagen ook behalen. 

21. Het lijkt me super leuk om een verre reis te maken in 2022, wellicht naar New York. Het lijkt me super leuk om hier in 2021 al over na te denken en naar toe te leven. 

Dit was mijn positieve lijstje met 21 voor 2021! Ik ben heel benieuwd naar jouw lijstje en welke plannen jij hebt voor het nieuwe jaar! Daarnaast lijkt het mij ook leuk om iedere maand een lijstje te maken met dit soort positieve dingen die ik die maand graag zou willen doen.

Ik wens iedereen een heel fijn jaar toe met heel veel liefde, gezondheid, creativiteit en spontaniteit! Liefs, Suzanne

No Comments

Leave a Reply