15 meest gelezen artikelen in 2020

Het einde van het jaar nadert en dat is voor mij een moment om terug te blikken op afgelopen jaar en alvast vooruit te blikken op komend jaar. Dit natuurlijk ook voor mijn blog. Ik deel vandaag de 15 meest gelezen artikelen in het afgelopen jaar.

zwarte kip met rijst

Zwarte rijst met kip

Een van de meest gelezen artikelen is het recept van zwarte rijst met kip. Jullie proberen massaal dit recept uit, ondanks dat het een enorm basic recept is. Zwarte rijst is ontzettend lekker en je kunt er alle kanten op, maar zelf vind ik het super lekker met kip.

De leukste interieurblogs van Nederland

De leukste interieurblogs van Nederland

Een lijstje met de leukste interieurblogs van Nederland. We gaan allemaal massaal aan de slag met ons interieur aanpassen tijdens corona en interieurblogs zijn een mooie inspiratiebron daarvoor.

Altijd een opgeruimde badkamer met deze tips

Altijd een opgeruimde badkamer met deze tips

Altijd een opgeruimde badkamer, dat willen we allemaal! Een van de tips is een wasbox! Zo heb je nooit meer vieze was rondslingeren in de badkamer. Benieuwd naar de andere tips, lees ze in de blogpost.

https://suzanne-elisa.nl/?s=mijn+ervaringen+met+een+implanon

Mijn ervaringen met een implanon

Ik schreef een reeks aan blogposts over mijn ervaringen met de implanon. Ik probeerde het namelijk zelfs uit en begon vervolgens enorm te twijfelen of het wel de juiste keuze was. Jullie vonden het super interessant om te lezen en waren heel benieuwd naar mijn ervaringen met de implanon. Alle artikelen lezen uit de serie? Je vindt ze hier.

Toch een ronde tafel? Ons dilemma

Toch een ronde tafel? Ons dilemma

De afgelopen maanden schreef ik ontzettend veel interieurblogs, omdat ik samen met mijn vriend een huis kocht. We zijn hier dus heel veel mee bezig en vanzelfsprekend deel ik dit ook op mijn blog. Ik deelde dus ook ons dilemma of wel of niet voor een ronde eetkamertafel zouden gaan.

Kleine borsten

Kleine borsten

Ook de blogpost Kleine borsten is een van de meest gelezen artikelen op Suzanne-Elisa.nl. Ik vertelde je meer over kleine borsten, de onzekerheid die erbij kan horen en deelde de prachtige bh’s van After Eden. Grotendeels werd deze blogpost door jullie bezoek naar aanleiding van mijn Instagram Stories. Daar benieuwd naar? Je vindt de Instagram Stories hier.

Catrice Full Satin Lipsticks

De Catrice Full Satin Lipsticks zijn mijn favorieten lipsticks geworden en ik schreef er een review over die jullie ook erg leuk vonden.

Maria Nila Colour Refresh review

Ook de review van de Maria Nila Colour Refresh viel goed in de aarde bij jullie. Ik ben zelf erg enthousiast over dit product en er zal binnenkort wederom een review komen met een nieuwe kleur.

Wij gaan samenwonen!

Begin juli schreef ik deze blogpost, want mijn vriend en ik gaan samenwonen! We kochten dit jaar een nieuwbouwhuis en ik hou jullie helemaal op de hoogte van het proces. Jullie vinden het erg leuk om te volgen hoe het er aan toe gaat.

kokosolie voordelen

Kokosolie, waar gebruik je het voor?

Ik hou enorm van kokos. Kokosolie kun je gebruiken voor verschillende dingen en het werkt super goed voor je huid. Je kunt simpelweg kokosolie gebruiken uit je keukenkastje of je kiest een product waar de kokos aan toegevoegd is, zoals de Coconut Nourishing Body Butter.

zwarte details huis

Helemaal trendy: Zwarte details in huis

Ik ben enorm fan van zwarte details in huis en ik deel in deze blogpost hoe je het in je huis kunt laten terugkomen. Mag je net als ik géén zwarte klinken in huis? Het kan ook heel gemakkelijk op een andere manier.

Deze lenzen draag ik (+ flinke bespaartip)

Ik schreef een blogpost over de lenzen die ik momenteel draag. Je kunt namelijk ontzettend veel besparen op lenzen, zonder dat de kwaliteit minder wordt. Ik vertel je hoe!

Op mezelf wonen? Dit ga ik missen!

Deze persoonlijke blogpost vonden jullie blijkbaar ook erg leuk om te lezen. Ik schreef over de dingen die ik ga missen als ik dadelijk op mijzelf ga wonen.

Nieuw beddengoed? Hier shop je het leukste beddengoed!

Wederom een interieurblogpost. Ik deel waar je eventueel beddengoed kunt shoppen voor op jouw bed. Het heerlijke hotelgevoel, dan zit je goed met het beddengoed van Crisp Sheets.

Mijn eerste ervaringen met een e-reader

Ik schreef een blogpost met daarin de ervaringen met mijn e-reader. Ik ben nog steeds erg enthousiast! Benieuwd welke e-reader ik heb en of ik hem aanraad, je leest het in deze blogpost.

Dit waren de 15 meest gelezen artikelen in 2020 op Suzanne-Elisa.nl. Ik ben benieuwd of jij al deze blogposts hebt gelezen en welke jouw favoriet is?

Wat voor blogposts wil je in 2021 lezen?

No Comments

Leave a Reply