UNG Cosmetics Colour Pigments

UNG Cosmetics Colour Pigments

De Colour Pigments zorgen voor een groot feest! Deze losse pigmentpoeders zorgen voor een sprankelende look en je kunt het op verschillende manieren gebruiken! In deze blogpost alles over de UNG Cosmetics Colour Pigments.

UNG Cosmetics Colour Pigments

Al eerder schreef ik een review over de prachtige producten van UNG Cosmetics. Mocht je daar benieuwd naar zijn, de review van de Trend Edition van UNG Cosmetics vind je hier. Ik maakte destijds voor het eerst kennis met de Colour Pigments en ik was er direct over te spreken! 

De Colour Pigments zijn pigmentspoeders. Het zijn pure, sterk geconcentreerde, losse pigmentspoeders die normaliter worden gebruikt bij de productie van bijvoorbeeld lipsticks of oogschaduw. Echter, je kunt dit ook direct als make-upproduct gebruiken!

De ingrediënten van de pigmentpoeders verschilt per kleur, maar elke tint bevat mineraalpoeder en een kleurstof. Afhankelijk van de kleur kan het E-nummers bevatten. De Colour Pigments zijn daarnaast vegan, dierproefvrij en talkvrij. 

UNG Cosmetics Colour Pigments

Favoriete Colour Pigments
Pinkish – Rose Copper

Hoe gebruik je deze Colour Pigments?

Je kunt de Colour Pigments op verschillende manieren gebruiken, de mogelijkheden zijn eindeloos! Je kunt het gebruiken als oogschaduw, zoals ik hem het liefst gebruik. Daarnaast kun je het ook gebruiken over je lipgloss of lipstick aanbrengen (dit deed ik eens in mijn Koningsdag look). Je kunt het over je nagellak aanbrengen of je kunt het in je haar gebruiken. Dit laatste lijkt me echt fantastisch voor een fotoshoot of voor een feestje, wel belangrijk om het geheel te fixeren met haarlak.

UNG Cosmetics Colour Pigments

UNG Cosmetics Colour PigmentsMijn make-uplook

Zelf maakte ik deze make-uplook met de UNG Cosmetics Colour Pigments. Ik gebruikte in de look twee colour pigments van UNG Cosmetics, namelijk Rose Copper (echt mijn favoriet!) en Snow Flake. Ik combineerde het daarnaast met oogschaduws uit het Berry Hot Trend Palette Eyeshadow van UNG Cosmetics. 

UNG Cosmetics Colour Pigments

Ik ben in ieder geval super tevreden over de Colour Pigments van UNG Cosmetics en ik kan niet wachten om nog meer uit te proberen. Ik ga het zeker nog eens in mijn haren aanbrengen en combineren met mijn nagellak! 

UNG Cosmetics Colour Pigments zijn verkrijgbaar in 22 kleuren en zijn verkrijgbaar voor €18,- per stuk. UNG Cosmetics is verkrijgbaar bij de betere schoonheidssalon en op de website van UNG Cosmetics

Ben jij bekend met de Colour Pigments van UNG Cosmetics?

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een bedrijf

 

1 Comment

  • Reply
    Rachel
    december 20, 2020 at 17:01

    Ik ben ook echt gek op pigments, enorm sterk qua pigmentatie en zo mooi qua kleuren combinaties.
    Je hebt er een mooie review over geschreven!

  • Leave a Reply