Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Speciaal voor de feestdagen komt Soap & Glory met een giftset, namelijk de Soap & Glory All Eyes On You Giftset. Een leuke set met drie mooie producten voor een mooie finishing touch van jouw (kerst)look. Vandaag review ik deze giftset van Soap & Glory.

De afgelopen jaren heb ik meerdere reviews geschreven de weken voor kerst en dat miste ik nu ontzettend! Toch ben ik nog snel aan de slag gegaan met een aantal reviews, waaronder deze review van de giftset van Soap & Glory. 

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Dit is de giftset van Soap & Glory. Het is een klein, kleurrijk pakketje met drie leuke producten. De giftset bevat een mascara, oogpotlood en een lipgloss. Een drietal producten waar iedereen iets mee kan en daarnaast is het ook een lipgloss kleur die volgens mij iedereen goed zal staan. 

De giftset bevat de volgende drie producten: 

Soap & Glory Thick & Fast High Definition Mascara

De Soap & Glory Thick & Fast High Definition Mascara is een hele fijne mascara! De mascara geeft volume en verlenging van de wimpers. De mascara bevat collageen en dit legt een laagje over de wimpers, maar ondanks dat zijn mijn wimpers wel flexibel. De mascara heeft een V-groef en dit zorgt voor meer intensiteit en volume, maar de eerste keren was het wel knoeien geblazen en zat er overal mascara op het bewegend ooglid, oeps! Gelukkig heb je het zo onder de knie en kun je genieten van meer lengte en mooie krullende wimpers. 

De Soap & Glory Thick & Fast High Definition Mascara is ook los verkrijgbaar en kost €10,49.

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Soap & Glory Smoulder Crazy Sexy Kohl

Zelf gebruik ik regelmatig eyeliner en sla vaak een oogpotlood over. Toch merk ik dat het zo ontzettend fijn is om een oogpotlood te gebruiken. Je komt hiermee veel gemakkelijker tussen de wimpers, waardoor de eyeliner veel mooier en intenser wordt! De Soap & Glory Smoulder Crazy Sexy Kohl is een zacht oogpotlood en brengt hierdoor gemakkelijk aan. Daarnaast heeft het oogpotlood een rijke en intense kleur en bevat het ook jojoba-olie en vitamine E om de huid te hydrateren, voeden en beschermen. 

Soap & Glory Sexy Mother Pucker Lip Plumping Gloss

Sexy Mother Pucker Lip Plumping Lipgloss is blijkbaar een wereldberoemde lipgloss, maar zelf ben ik er niet zo’n fan van. De lipgloss heeft een hele neutrale kleur die iedereen goed zal staan. De lipgloss geeft volume aan de lippen door de lipplumping technologie. De natuurlijke plantaardige oliën stimuleren de microcirculatie, dit zorgt voor direct vollere en super zachte lippen. 

Het lipplumping effect is er zeker, maar zelf vind ik het niet erg prettig! De lipgloss is daarentegen wel heel mooi van kleur en wat betreft zeker een aanrader! De kleur die in de set zit is Plums up. Hij is daarnaast ook verkrijgbaar in vier andere kleuren, namelijk Bare Enough, Candy Queen, Nudestar en Rose & Shine.

De Soap & Glory Sexy Mother Pucker Lip Plumping Gloss is ook los verkrijgbaar voor €9,49.

De look met de giftset

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Soap & Glory All Eyes On You Giftset

Dit is de look die ik maakte met de producten uit de Soap & Glory All Eye On You Giftset. Ik heb de lipgloss gecombineerd met de Manhattan X-Treme Last Lipliner Nr. 58M voor meer kleurintensiteit op mijn lippen.

Soap & Glory All Eyes On You GiftsetEen ontzettend leuke giftset voor de feestdagen! Ik ben erg tevreden over de producten, maar ben zelf niet zo’n fan van de plumping lipgloss. De andere producten zijn daarentegen echt top!

De Soap & Glory All Eyes On You Giftset is verkrijgbaar voor €12,49 via Boots. Inmiddels zijn er in Nederland circa 60 vestigingen van Boots en je kunt ook gemakkelijk de giftset online bestellen. Benieuwd naar alleen de mascara op de lipgloss? Deze zijn los te bestellen bij Boots! 

Ben jij bekend met de producten van Soap & Glory?

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een bedrijf

No Comments

Leave a Reply