nog te kopen

Deze items staan op ons ‘nog-te-kopen’ lijstje

Inmiddels hebben we al heel veel spullen verzameld voor ons nieuwe huis, maar er zijn nog genoeg dingen die we wel moeten aanschaffen ons stekkie! Vandaag deel ik wat er op ons ‘nog-te-kopen’ lijstje staat.

Onlangs deelde ik een complete inboedellijst met je. Mocht je uit huis gaan, is dat een hele handige lijst met alle spullen die je (mogelijk) nodig hebt voor je nieuwe huis. Inmiddels zitten wij dus volop in het proces van spullen verzamelen en dat gaat aardig goed! 

Ons ‘nog-te-kopen’ lijstje

Het gaat bij ons aardig goed met onze inboedel! Het zijn voornamelijk dingen die we op dit moment nog niet kunnen aanschaffen of dingen die nog simpelweg moeten of waarvan nog het een en ander aangevuld moet worden. 

De inrichting 

Veel items die wij nog moeten aanschaffen, zijn heel erg bepalend voor ons interieur. Sommige items kunnen we nog geeneens aanschaffen, omdat we nog goed moeten kijken welke kleuren we willen gaan gebruiken en daarnaast moeten we nog even alles goed op gaan meten. Wat we nog moeten voor de inrichting, is: 

 • (Hoek)bank
 • Gordijnen
 • Plafonnières
 • Salontafel(s)
 • Televisie(s)
 • Televisiemeubel 
 • Bureau
 • Kasten
 • Bed
 • Nachtkastjes 
 • Aankleding van het bed, zoals dekbedovertrek, kussens, matrassen, noem maar op!
 • Spiegel voor op het toilet
 • Eettafel

Huishoudelijke items 

Op het gebied van huishoudelijke spullen hebben we al ontzettend veel! Hier en daar zijn er nog een aantal dingen die we wel moeten. Mijn verlanglijstje voor surprise is gevuld met een heleboel huishoudelijke items die ik nog moet hebben. Dit is wat we nog moeten hebben op gebied van huishoudelijke items: 

 • Dweil
 • Raamtrekker en douchereiniger
 • Poetsdoekjes
 • Droogrek
 • Strijkijzer
 • Wasmachine (en droger)
 • Wasmand 
 • Springvorm 

Ondanks dat we al heel veel hebben, is ons ‘nog-te-kopen’ lijstje behoorlijk! We weten in ieder geval wel waar op dit moment voor werken! 

Woon jij al samen of ben je ook jouw inboedel aan het verzamelen op het moment?

No Comments

Leave a Reply