bouw nieuwbouwhuis

Hoe gaat het met de bouw? Update 3

Wat gaat het toch hard met de bouw van ons huis. Inmiddels is het alweer december en gaan we de winter in. Geen heel groot probleem, want het huis is inmiddels voorzien van ramen en een dak, dus het is wind & waterdicht! Vandaag geef ik je een update over de bouw van ons huis.

Inmiddels zijn we al drie keer op de bouw mogen gaan kijken en het is zo leuk om dat proces te zien! Iedere keer is er weer een heleboel veranderd en iedere keer gaat het steeds meer lijken op echt een huis.

bouw nieuwbouwhuis

bouw nieuwbouwhuis

6 november 2020

Begin november waren ze flink bezig met het plaatsen van de kozijnen. Ik ben die week meerdere keren wezen kijken in afwachting of de kozijnen er al in zaten en vervolgens weer in afwachten wanneer ook de ramen er in gingen.

Dit alles ging gelukkig vrij snel, maar naderhand zagen we niet meer veel veranderen. Tot we eind november weer naar binnen mochten kijken en daar alles mochten gaan bewonderen.

bouw nieuwbouwhuis

28 november 2020 – de trap zit erin!

Inmiddels zit de trap in het huis en daarnaast is ook te zien dat wij zeker géén koude voeten zullen krijgen. De leidingen van de vloerverwarming zijn namelijk al volledig gelegd.

De komende tijd zullen ze aan de slag gaan met het metselen en daarnaast ook met het afwerken van de vloer. Benieuwd naar hoe het proces verder verloopt? Ik deel regelmatig updates over de bouw. Ik deel daarnaast ook regelmatig leuke interieur tips, zoals hoe je zwarte details in je interieur kunt verwerken. Zo ben ik groot fan van deze prachtige tafel met zwart onderstel of een klok met zwarte details.

Ga jij binnenkort ook een nieuwbouwwoning kopen of heb je al eens een nieuwbouwwoning gekocht?

No Comments

Leave a Reply