Parfums voor de feestdagen

15 x heerlijke parfums voor de feestdagen (en cadeautips!)

December is begonnen. De maand van de feestdagen. Ondanks dat het dit jaar anders dan anders gaat zijn, vind ik het toch leuk om cadeautjes te geven en mijn best te doen. In mijn kast heb ik altijd een geurtje staan speciaal voor gelegenheden, bijvoorbeeld een feestje en natuurlijk de feestdagen. Een parfum die ik alleen met dit soort momenten draag. Op dit moment zijn mijn flesjes parfum aardig leeg en wordt het tijd voor een nieuwe parfum. Vandaag deel ik 15 parfums voor de feestdagen, voor jezelf of als cadeautip!

Sinds een tijdje heb ik een abonnement bij Parfumado en dit bevalt echt ontzettend goed! Door Parfumado ontdek ik iedere maand opnieuw nieuwe parfum. Inmiddels heb ik mijn parfum kalender voor de komende maanden ingevuld en ook tijdens de feestdagen ontvang ik weer een nieuw parfum. Toevallig deelde ik onlangs al 15 parfums voor het najaar

Parfumado is namelijk de Netflix voor jouw parfums. Iedere maand opnieuw ontvang jij een reisflesje van 8 ml van jouw gekozen parfum. Je kunt kiezen uit 400 verschillende originele (geen namaak) parfums. In de eerste maand ontvang je daarnaast een handige travelcase waar je jouw parfum in kunt meenemen. Ideaal, want op deze manier kun je afwisselen met parfums en kun je verschillende geuren uitproberen. 

Parfums voor de feestdagen

Voor de feestdagen vind ik het leuk om een feestelijke parfum te dragen. Een winterse, warme geur en in veel gevallen iets zwaarder dan dat ik normaliter draag. Omdat het vorige parfum artikel voor het najaar goed in smaak viel, deel ik nu wederom 15 parfums met je, maar dit keer ideaal voor de feestdagen. Wellicht haal je er inspiratie uit om jezelf te verrassen met een nieuwe parfum (of abonnement bij Parfumado) of haal je er inspiratie uit voor een leuk cadeautje voor de feestdagen. 

15 parfums voor de feestdagen

Lolita Lempicka Lolita Lempicka
Classique EDT Jean Paul Gaultier
La Femme Prada Intense Prada
Good Girl Carolina Herrera
La Belle JP Gaultier
This is Her! Zadig & Voltaire
Lady Million Paco Rabanne
For Her Eau de Parfum Narciso Rodriguez
Modern Muse Nuit Estée Lauder
Dark Purple Montale
Dolce & Gabbana The Only One Dolce & Gabbana
Olympea Intense Paco Rabanne
Sensuous Eau de Parfum (EdP) Estée Lauder Damesgeuren
Narciso Rodriguez NARCISO Eau de Parfum Poudrée
Jean Paul Gaultier Scandal By Night Eau de Parfum

Lolita Lempicka Lolita Lempicka

Ik heb zelf al eens een parfum gehad van Lolita Lempicka. Deze parfum van Lolita Lempicka kan eigenlijk voor ieder seizoen. De parfum is poederig, zacht kruidig en zoet met noten van anijs, vanille, viooltjes en musk.

Jean Paul Gaultier Classique & La Belle & Scandal By Night

Drie geuren van Jean Paul Gaultier. Classique is een klassieke en sexy parfum. Warm, romig, poederig, witte bloemen en zoetheid van oranjebloesem. La belle is een klassieke geur die perfect is voor het najaar. Fruitig, zoet en vanille met noten als groene peer, vanille en bergamot. Scandal By Night is dé avondgeur, het is een warme, zoete en sensuele geur. Een trendy geur en perfect voor de winter.

Prada La Femme Prada Intense 

La Femme Prada Intense is een klassieke en sexy parfum. Bloemig en houtachtig door geurnoten als frangipane, Ylang Ylang, tuberoos, oranjebloesem, jasmijn, vetiver, vanille, patchouli en iris.

Dolce & Gabbana The Only One 

Dolce & Gabbana The Only One is een hele trendy parfum voor de feestdagen. Een zoete parfum, poederig en warm door de geurnoot karamel (heerlijk toch voor de feestdagen!).

Narciso Rodriguez Poudrée & For Her

Ik ben groot fan van de geuren van Narciso Rodriguez. Narciso Poudrée. De samenkomst van fluweelzachte jasmijn als topnoot en sensuele houtsoorten zoals vetiver, ceder en patchouli, met een poederachtige musk als hartnoot. Narciso Rodriguez For Her is een hele trendy geur, mysterieus en sensueel. Het is namelijk een parfum die zowel bloemig-fruitig, amberachtig en houtachtig is. 

Carolina Herrera Good Girl 

Carolina Herrera Good Girl is een perfecte parfum voor de feestdagen. Het is een warm kruidig en zoete parfum en mannen zijn hier ook groot fan van! Good Girl opent met amandel en koffie, het hart bestaat uit jasmijn en tuberoos en de basis bestaat uit tonkaboon, sandelhout, vanille en cacao.

Montale Dark Purple 

Montale Dark Purple, een parfum waar ik zelf nog niet bekend mee ben, maar waar ik veel goede verhalen over hoor. Het is een klassieke en sexy parfum. Een hele rijke parfum, maar wel fruitig en bloemig.  

Paco Rabanne Lady Million & Olympea Intense

Paco Rabanne Lady Million, de welbekende parfum van Paco Rabanne. Een hele trendy en avontuurlijke parfum. Ikzelf vind dit een hele lekkere parfum, hij is namelijk zoet, bloemig en warm door de honing! Paco Rabanne Olympea Intense is eveneens een trendy en avontuurlijke parfum, maar met totaal andere geurnoten, namelijk amber en vanille.

Estée Lauder Sensuous & Modern Muse Nuit 

Sensuous van Estée Lauder is een oriëntaals houtachtig parfum. Gesmolten hout en amber, gecombineerd met heerlijke bloemige noten, verwarmd door een snuifje peper en een vleugje honing. Een erg warme parfum, perfect voor het najaar! Modern Muse Nuit is een avontuurlijke parfum; krachtig en sensueel met mandarijn en cassis in de top en jasmijn, kamille en heliotroop in het hart. De basis wordt gevormd door sandelhout, amber, musk, tonkaboon en vanille.

Zadig & Voltaire This is Her! 

This is Her! van Zadig & Voltaire is een trendy en avontuurlijk parfum en perfect voor de feestdagen. Het is een zwoele mix van vanille, kastanje en sandelhout. Een houtachtige en tegelijkertijd zoete parfum. 

Dit zijn maar liefst 15 heerlijke parfums voor de feestdagen. Ik ben zelf enorm benieuwd geworden naar Zadig & Voltaire This is Her! en ga deze zeker nog uitproberen. En! Ik heb een kortingscode voor je waarmee je de eerste maand maar €7,47 betaalt voor jouw Parfumado abonnement: XOEVmbKAl 

Welke parfum ga jij tijdens de feestdagen dragen?

2 Comments

 • Reply
  Darina
  december 11, 2020 at 12:53

  Wat een leuk concept en mooie manier om kennis te maken met parfums die je misschien anders nooit zou proberen.

 • Reply
  Lotte
  december 14, 2020 at 23:34

  Wat een leuke cadeau tips!

 • Leave a Reply