horloge van Reyian

Een mooi kerstcadeau – Horloge van Reyian (+ giveaway)

De afgelopen jaren heb ik heel wat horloges cadeau gekregen. Mijn eerste horloge kreeg ik cadeau voor mijn communie en naderhand heb ik nog vaker horloges cadeau gekregen bij bijvoorbeeld verjaardagen. Een horloge is naar mijn idee echt een luxe sieraad en daarnaast iets wat ik iedere dag draag. Ik wil je vandaag mijn nieuwste horloge laten zien, namelijk een horloge van Reyian.

Ik draag sinds een poosje een Fitbit. Een horloge met allemaal handige snufjes, zoals een stappenteller. Ik vind het super interessant om dit allemaal bij te houden, maar ik vind het geen mooi sieraad. Ik wissel daarom ook regelmatig mijn Fitbit om voor mijn mooiere horloges en de horloge van Reyian is een nieuwe toevoeging aan mijn collectie horloges. 

horloge van Reyian

Mijn nieuwe horloge van Reyian

Onlangs maakte ik kennis met Reyian. Reyian heeft een aantal prachtige horloges voor hem en haar. De horloges hebben een Zweeds duurzaam ontwerp. Ik ben zelf steeds meer fan aan het worden van de Scandinavische stijl en het minimalistische en daar past dit horloge perfect bij. De horloges zijn namelijk tijdloos en functioneel, daar houd ik van!

horloge van ReyianIk heb zelf het Prosper Silver – Black horloge uitgekozen en ik ben echt enorm enthousiast! Het is namelijk een enorm klassiek model met een modern tintje. Het horloge heeft een hele stijlvolle wijzerplaat en heeft een leren band. Het horloge zelf is 40 mm. 

Naast het horloge heb ik ook nog een extra strap uitgekozen, zodat ik mijn horloge af en toe een andere look kan geven. Het leren bandje geeft namelijk een vrij klassieke stijl, maar het roestvrij stalen bandje geeft weer een hele moderne en modieuze look aan je horloge. Het bandje wat ik extra heb gekozen, is de Tourmaline Black.

Het horloge van Reyian heb ik voor mijzelf weer heel mooi ingepakt als een leuk cadeautje onder de kerstboom. Mocht jij ook zo’n leuk cadeautje willen onder de kerstboom, voor jezelf of voor je moeder, vader, vriend of vriendin, dan heb je geluk! Ik heb namelijk een hele leuke kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op jouw bestelling bij Reyian. Met de code SUZANNE10 krijg je 10% korting bij Reyian. 

Daarnaast: check ook zeker mijn Instagram voor een leuke winactie in samenwerking met Reyian.

Welke strap is jouw favoriet voor dit horloge van Reyian?

Er is een product beschikbaar gesteld voor deze review

1 Comment

  • Reply
    Neele
    december 14, 2020 at 23:36

    Wat een prachtig horloge!

  • Leave a Reply