zwarte details huis

Helemaal trendy: Zwarte details in huis

Ik houd enorm van lichte kleuren in huis! Een (relatief) lichte vloer, lichte muren en lichte meubels, dan ben ik helemaal in mijn element. Toch merk ik dat ik het ontzettend leuk vind om zwarte details toe te voegen aan mijn lichte interieur. Deze zwarte details in huis zijn helemaal trendy en ik geef je wat inspiratie & tips.

Zwarte details in huis

Zwarte details in huis, ontzettend trendy en je kunt het op super veel manieren toepassen. Je kunt ervoor kiezen om het al in de basis van het interieur terug te laten komen. Denk hierbij aan zwarte klinken, zwarte greepjes in de keuken en zwarte kranen. Dit vind ik zelf fantastisch, maar niet iedereen vind dit mooi en met het oog op een huis weer verder verkopen (en natuurlijk rekening houden met mijn lieve vriend) is het niet handig. Je kunt de zwarte details in huis ook terug laten komen in accessoires en de aankleding. Hoe je dit kunt doen, ga ik nu met je delen!

Keuken

In de keuken en eetkamer kun je heel veel met zwarte details doen. Wij hebben zelf het oog op een tafel met een zwart onderstel en ook onze stoelen hebben zwarte details. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om lampen met zwarte details boven de eetkamertafel te hangen, ook dit gaan wij hoogstwaarschijnlijk doen. Wat je eventueel ook kunt doen, is een houten plank boven de keuken te bevestigen met zwarte plankdragers

Woonkamer

In onze woonkamer komt waarschijnlijk mijn tafellamp te staan. Deze tafellamp staat momenteel op mijn slaapkamer als nachtlampje, maar deze past ook perfect in onze woonkamer. Het is de Kleine industriele tafellamp Nordlux Dean Halo via Directlampen.nl. Je kunt daarnaast ook kiezen voor zwarte lijsten om jouw persoonlijke foto’s of posters, een zwarte spiegel of een klok met zwarte details.

zwarte details in huisSlaapkamer

Ook in de slaapkamer kun je zwarte details laten terugkomen. Wijzelf zijn aan het kijken voor een houten bed met zwarte poten. Daarnaast vind ik het ook prachtig om een spiegel in de slaapkamer te plaatsen met een zwarte lijst er omheen. Daarnaast gaat ook mijn sieradenrekje mee die natuurlijk ook zwart is! 

Toilet en badkamer

In de badkamer en toilet kun je ook gemakkelijk zwarte details terug laten komen. Bijvoorbeeld een zwart zeeppompje, zwarte toiletrolhouder, een zwarte lijst om een spiegel of een zwart wandplankje met je favoriete parfum, handcrème en bodyscrub.

Genoeg inspiratie en ikzelf kan niet wachten tot ik eindelijk ons huisje kan gaan aankleden en de zwarte items kan toevoegen aan ons interieur. Toevallig is er vandaag weer een nieuw items gekocht, namelijk een zwarte kapstok. Ook zo voeg je zwart toe aan je interieur en in dit geval de hal. 

Wat jij van deze trend van zwarte details in huis?

 

2 Comments

 • Reply
  Darina
  november 27, 2020 at 07:56

  Hele mooie inspiratie. Ik vind zwarte details heel mooi en chic in een interieur.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  november 27, 2020 at 17:41

  Mooi! En chic!

 • Leave a Reply