15 x heerlijke parfums voor het najaar

In het najaar ben ik dol op warme en zoete geuren. Heel anders dan wat ik in het voorjaar draag. In het voorjaar kies ik namelijk voor frisse en zoete geuren met een vleugje citrus. Deze parfums hebben nu plaatsgemaakt voor mijn parfum voor de herfst en winter. Vandaag deel ik 15 parfums voor het najaar!

Sinds een tijdje heb ik een abonnement bij Parfumado. Ik merkte namelijk dat mijn parfumcollectie aardig begon te slinken en op dit moment heb ik vrijwel géén parfum meer in huis. Ontzettend jammer, want ik hou enorm van parfum! Ik vind het leuk om nieuwe parfums te ontdekken en ik gebruik het iedere dag. 

Ik besloot om opnieuw een abonnement af te sluiten bij Parfumado. Parfumado is namelijk de Netflix voor jouw parfums. Iedere maand opnieuw ontvang jij een reisflesje van 8 ml van jouw gekozen parfum. Je kunt kiezen uit 400 verschillende originele (geen namaak) parfums. In de eerste maand ontvang je daarnaast een handige travelcase waar je jouw parfum in kunt meenemen. Ideaal, want op deze manier kun je afwisselen met parfums en kun je verschillende geuren uitproberen. 

Parfums voor het najaar

Door het abonnement bij Parfumado kan ik de komende herfst en wintermaanden verschillende geuren uitproberen. Ik heb mijn kalender voor de komende maanden alvast gevuld met voor mij bekende en nieuwe parfums. Tijd om maar liefst 15 parfums voor het najaar met je te delen. Wellicht haal je er inspiratie uit om jezelf te verrassen met een nieuwe parfum (of abonnement bij Parfumado) of haal je er inspiratie uit voor een leuk cadeautje voor de feestdagen. 

15 parfums voor het najaar

Eau de Parfum (EdP) Michael Kors Wonderlust
Eau de Parfum (EdP) Ariana Grande Cloud
Sensuous Eau de Parfum (EdP) Estée Lauder Damesgeuren
X-Mass Edition Eau de Parfum (EdP) Narciso Rodriguez For Her
Prada Candy
ZADIG&VOLTAIRE JUST ROCK! POUR ELLE
JIMMY CHOO EAU DE PARFUM
ELIE SAAB GIRL OF NOW SHINE EAU DE PARFUM
JIMMY CHOO FEVER EAU DE PARFUM
Estée Lauder Modern Muse Le Rouge Eau de Parfum
Narciso Rodriguez NARCISO Eau de Parfum Poudrée
Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum
Jean Paul Gaultier Scandal By Night Eau de Parfum
Jean Paul Gaultier Scandal à Paris – Eau de Toilette
Elie Saab Girl Of Now

Michael Kors Wonderlust

Een bloemige parfum van Michael Kors. Topnoten van amandelmelk, bergamot en roze peper worden opgevolgd door heliotroop en Arabische Jasmijn. De basis bestaat uit benzoine, sandelhout en kasjmier hout.

Elie Saab

Twee parfums van Elie Saab die perfect zijn voor de herfst- en wintermaanden, waaronder Girl of Now en Girl of Now Shine. Girl of Now is een zoete en fruitige parfum door mandarijn en peer met een warme basis van amandel. Girl of Now Shine is ook zoet en fruitig, maar tegelijkertijd ook bloemig door patchouli, jasmijn, oranjebloesem en iris. Heerlijke parfums voor het najaar, als je het mij vraagt. 

Ariana Grande Cloud

Een aantal jaar geleden heb ik een parfum gehad van Ariana Grande. Een hele zoete, frisse parfum. Ik vond hem destijds heerlijk! Cloud is een nieuwere parfum van Ariana Grande. Het is een lichte, lieflijke geur. Zoet, bloemig, kokos en houtachtig. 

Narciso Rodriguez For Her

Ik ben groot fan van de geuren van Narciso Rodriguez. Narciso Poudrée. De samenkomst van fluweelzachte jasmijn als topnoot en sensuele houtsoorten zoals vetiver, ceder en patchouli, met een poederachtige musk als hartnoot. 

Maar naast deze geur is er ook een limited edition versie voor Kerst! Deze is alleen verkrijgbaar via Douglas. Een hartnoot van muskus verrijkt met een vleug tedere, openbarstende bloemen en lelietje-van-dalen.

Estée Lauder Sensuous

Sensuous van Estée Lauder is een oriëntaals houtachtig parfum. Gesmolten hout en amber, gecombineerd met heerlijke bloemige noten, verwarmd door een snuifje peper en een vleugje honing. Een erg warme parfum, perfect voor het najaar!

Jimmy Choo

Er zijn daarnaast ook twee geuren van Jimmy Choo die ik met je wil delen, namelijk Jimmy Choo en Jimmy Choo Fever. Jimmy Choo is een hele zoete, fruitige parfum met onder andere zoete Italiaanse sinaasappel en tijgerorchidee. Jimmy Choo Fever is een warmkruidige parfum. Het opent met frisse noten van lychees, grapefruit en pruim gevolgd door warme noten van heliotroop, vanille orchidee en jasmijn. De basis laat zich kenmerken door noten van benzoine, tonkaboon, koffie en vanille.

Prada Candy

Een zoete en warme parfum met onder andere vanille, karamel en witte musk. Ik hoor zo ontzettend veel positieve verhalen over deze parfum dat ik hem binnenkort zeker uit ga proberen! 

Jean Paul Gaultier Scandal

Scandal, Scandal A Paris & Scandal By Night. Drie geweldige geuren van Jean Paul Gaultier die perfect zijn voor de herfst en winter. Scandal is een hele zoete geur met onder andere honing en bloedsinaasappel. Scandal A Paris is een heerlijke, fruitige geur met een zoete noot van honing en peer. Stralende jasmijn maakt het een fruitig, bloemig parfum. Scandal By Night is de avondgeur, ondanks dat de andere varianten ook perfect kunnen voor de avond. Het is een warme, zoete en sensuele geur. 

Zadig & Voltaire Just Rock! For Her

Just Rock! For Her is een hele trendy parfum voor vrouwen. Een witte patchouli geblend in wierook, houtachtig en vanille (I love vanille!). 

Modern Muse Le Rouge Estée Lauder

De geur van rood; sexy en zelfvertrouwen! Met een fruitig oriëntaals bloemen, versgerijpte rozen en een zoet en fruitig karakter. 

Dit zijn maar liefst 15 heerlijke parfums voor het najaar. Ik ga zelf dit seizoen Prada Candy, Ariana Grande Cloud en Narciso Rodriguez Narciso EdP uitproberen. En! Ik heb een kortingscode voor je waarmee je de eerste maand maar €7,47 betaalt voor jouw Parfumado abonnement: XOEVmbKAl 

Lijken deze parfums je wel wat of ben je benieuwd naar welke geuren ik nog meer graag draag? Ik reviewde onlangs Chanel Chance Eau Fraîche Eau De Toilette

Welke parfums kies jij voor dit najaar?

 

2 Comments

 • Reply
  Darina
  november 20, 2020 at 07:24

  Ik ben fan van de geuren van Narciso Rodriguez en ga zeker de x-mass editie bestellen.

 • Reply
  Giovanna Jansen
  november 20, 2020 at 11:45

  Ik wil graag weer eens andere parfum, maar helaas is het nu lastig uitkiezen in de winkel. Met een mondkapje op testers ruiken wordt lastig haha, dus ik denk dat ik het nog even doe met wat ik heb. Maar als het weer gewoon kan, ga ik zeker naar een paar van deze kijken/ruiken.

 • Leave a Reply