Fashion wishlist voor het najaar

Ieder seizoen opnieuw heb ik een fashion wishlist. Ik heb wat dat betreft altijd wensen of ik ben simpelweg uitgekeken op de items die ik op dit moment in mijn kledingkast heb hangen. Tijd om de wishlist van dit najaar met je te delen. Spoiler: ik deel ook mijn favoriete jeans, namelijk de Only ONLBLUSH jeans!Eerder dit najaar deelde ik mijn schoenen wishlist met je. Voor het eerst in lange tijd besloot ik om weer eens te gaan voor bruine schoenen. Ik begon dit seizoen met een bruine sneaker en even later vulde ik dit aan met een bruin laarsje. En natuurlijk tussendoor nog wat andere laarsjes. Een vrouw kan namelijk nooit genoeg schoenen hebben!

Vervolgens merkte ik dat ik niet zo goed wist hoe ik mijn bruine sneakers en bruine laarsjes moest combineren. Ik had namelijk géén bruine items in mijn kledingkast hangen. Inmiddels heb ik wel wat meer items in mijn kast hangen waarmee ik het kan combineren. Toch merk ik nog dat ik zoekende ben of kom ik telkens op hetzelfde uit. Vandaar deze wishlist met een aantal items die ik kan combineren met mijn bruine laarsjes & items zoals mijn favoriete jeans: de Only ONLBLUSH jeans.

Mijn wishlist

ONLY jas
Nike Sportswear 7/8-legging
LEVI’S T-shirt
VILA jurk met overhemdkraag
VERO MODA trui met ronde hals
ONLY gedessineerde jurk
ONLY trui met ronde hals
ONLY trui met staande kraag
ONLY trui met V-hals
Only ankle jeans
Only high waisted jeans
ONLY jas
Nike Sportswear 7/8-legging
LEVI’S T-shirt
VILA jurk met overhemdkraag
VERO MODA trui met ronde hals
ONLY gedessineerde jurk
ONLY trui met ronde hals
ONLY trui met staande kraag
ONLY trui met V-hals
Only ankle jeans
Only high waisted jeans

Mijn wishlist bestaat uit verschillende items en vooral items van Only. Ikzelf ben enorm fan van Only, want het is niet al te duur, maar ze hebben ontzettend leuke en trendy items van goede kwaliteit. Dit vind ik zelf erg fijn. Ik vind het namelijk jammer om hele duurste kleding aan te doen naar stage, maar ik wil er tegelijkertijd wel leuk uitzien. 

Warme truien

Wie mij langer volgt of persoonlijk kent, weet dat ik een enorme koukleum ben. Ik houd daarom enorm van warme truien. Ik heb ze dan ook het liefst het hele najaar aan! Op mijn wishlist staan ook ieder jaar weer een aantal truien. Onlangs kwam ik er ook achter dat ik alleen maar dikke (wollen) truien heb en eigenlijk géén dunnere truitjes met lange mouwen. Het is dus of korte mouw of direct een dikke trui bij mij! 

Only ONLBLUSH jeans

Mijn favoriete jeans: Only ONLBLUSH jeans

Favoriete jeans: Only ONLBLUSH jeans

Niet te ontbreken op mijn wishlist is mijn favoriete jeans, namelijk de Only ONLBLUSH jeans. Ik heb deze jeans inmiddels meerdere malen gehad en in verschillende kleuren. Dit is echt de favoriete jeans van mij, maar ook van mijn zusje. Ik merk op dit moment wel dat ik een heleboel broeken heb versleten en ik dus echt een aantal nieuwe nodig heb. Dit najaar moet ik dus nog een keer nieuwe jeans aanschaffen, waaronder een zwarte en een blauwe jeans. Een groot pluspunt deze Only jeans; ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en absoluut niet duur. Voor mij ideaal, want ik kan op stage niet voorkomen dat er geen vlekken in komen of dat er geen lichte plekken komen op mijn knieën. Het hele jaar opnieuw bestel ik deze jeans van Only bij OTTO en binnen enkele dagen heb ik weer een nieuwe jeans in mijn kast liggen. 

En naast deze items staat er ook ieder jaar weer een nieuwe jas op mijn wishlist, ondanks dat ik meer dan voldoende jassen heb! Ik ben benieuwd of ik dit jaar toe ga geven aan de aantrekkingskracht van deze jas of dat ik dit keer sterk genoeg ben. 

Een mooie wishlist gevuld met weer een heleboel items! Gedurende het hele seizoen schaf ik wat nieuwe items aan en ruim ik ook wat andere items op. Zo blijf ik het hele seizoen bezig en krijg ik telkens een happy gevoel wanneer ik een nieuw item aanschaf! 

Wat is jouw all time favoriete jeans?

1 Comment

 • Reply
  Naomi
  november 15, 2020 at 15:35

  Wat een goede tip! Zelf ben ik echt fan van de jeans van Levi’s.
  Deze zitten mij gewoon het mooist en zijn van een goede kwaliteit.
  Maar de BLUSH van only ga ik ook zeker even uitproberen!

 • Leave a Reply