treasure label

Pop of Colour: Treasure Label

Onlangs ontdekte ik een nieuwe webshop met de meest geweldige tassen met dierenprint en een flinke pop of colour. Het gaat om het merk Treasure Label. Het zijn prachtige, kleurrijke fairtrade tassen, helemaal in mijn straatje!

Op mijn blog zie je regelmatig outfits voorbij komen. Negen van de tien keer zijn dit outfits waar heel veel kleur en printjes aan te pas komen. Ik hou namelijk enorm van kleur! Treasure Label, een compleet nieuwe ontdekking voor mij, past daarom ook helemaal bij mij. Praktische, kleurrijke, opvallende en unieke tassen! 

De tassencollectie van Treasure label bestaat inmiddels 1 jaar. Voorheen had Kristel, de eigenaresse van Treasure Label, een eigen webshop met kleding. Zelf werd ze instant verliefd toen ze dit soort tassen tegenkwam en vervolgens is ze het gaan laten produceren. Alleen dit al vind ik ontzettend tof! Je ziet iets, bent instant verliefd en vervolgens besluit je het zelf te laten produceren. 

Kristel is vervolgens gaan samenwerken met een atelier in India dat samenwerkt met onafhankelijke ambachtslieden. Het zijn allemaal volwassenen (18+) en zij werken vanuit huis met veel passie aan elke tas. De tassen zijn daarnaast gemaakt van leftovers, dus kleine stukjes leer die anders weggegooid worden. Wil je hier meer over weten, neem dan even hier een kijkje. 

Hier komen vervolgens prachtige tassen uit voort. Stuk voor stuk unieke tassen waar je instant happy van wordt! 

Ikzelf kwam deze webshop tegen en ik moest er een blogpost over schrijven om het met jullie te delen! Zeker in deze tijd vind ik het belangrijk om juist bij dit soort kleine webshops te shoppen om op deze manier de locals te supporten. 

Mijn favorieten van Treasure Label

Animal Nila bag mini
Animal Nila bag mini
Animal Nila bag mini
Animal Nila bag mini
Animal Azra bag
Animal Nila bag mini
Animal Azra bag
Animal Nila bag mini
Animal Azra bag
Animal Nila bag mini
Animal Nila bag mini
Animal Nila bag mini
Animal Nila bag mini
Animal Azra bag
Animal Nila bag mini
Animal Azra bag
Animal Nila bag mini
Animal Azra bag

Ben jij ook net zo verliefd geworden als ik op deze tassen? Neem dan zeker een kijkje op Instagram of in de webshop en share some love! 

Wat vind jij de tassen van Treasure Label?

3 Comments

 • Reply
  Lieke
  november 10, 2020 at 10:16

  Wat een prachtige tassen! Ik ga meteen een kijkje nemen

 • Reply
  Iris
  november 10, 2020 at 10:18

  Super mooi

 • Reply
  Naomi
  november 15, 2020 at 15:42

  Wat een leuke tassen!

 • Leave a Reply