Marble telefoonaccessoires van Ideal of Sweden

Al langere tijd zeg ik dat ik mijn telefoon draadloos wil gaan opladen door middel van een Qi oplader van Ideal Of Sweden. Ik vind de uitstraling van alleen de Qi oplader op je nachtkastje geweldig! En ik ben super blij, want van Hoesjesdirect.nl kreeg ik een mooie Marble Qi oplader opgestuurd met nog meer items van Ideal of Sweden. Let me show it to you!

Mijn vriend zegt continu dat hij géén frutseltjes in huis wil en dat neem ik direct heel letterlijk! Géén rondslingerende telefoonkabels, alles netjes op geruimd in kasten en bakken en alles heel minimalistisch. Qua kussentjes en andere accessoires wil ik natuurlijk wel los gaan, you know me! Het leek me daarom super leuk om een Qi oplader onderdeel van het interieur te maken. Een eye catcher op mijn nachtkastje waar mijn telefoon in de avond op komt te liggen. Ideaal; geen rondslingerende kabels, maar een extra accessoire op mijn nachtkastje. 

Port Laurent Marble Qi oplader & Pilion Pink Marble Case

Zelf heb ik gekozen voor de Port Laurent Marble Qi oplader van Ideal of Sweden. Hij is super handig en prachtig! De Qi opladers kunnen gebruikt worden in combinatie met Qi-aangedreven smartphones, zoals de iPhone X, maar ook modellen van Samsung en Huawei. Inmiddels heb ik het al een aantal keer geprobeerd en het werkt echt super goed! Je legt je telefoon op de Qi-pad en hij begint met opladen.

Pilion Pink Marble kabel & case

En wanneer ik dan toch besluit nieuwe items aan te schaffen voor mijn telefoon kan een nieuw telefoonhoesje (met bijpassende kabel) niet ontbreken. Stiekem vond ik de marble print wel erg leuk, maar wie mij langer volgt, weet dat ik houd van kleur. Ik ben voor een Pink Marble hoesje gegaan, namelijk Pilion Pink Marble met de bijpassende kabel. Zelf heb ik het hoesje voor mijn iPhone X, maar naast dit hoesje voor de iPhone X hebben ze ook hoesjes voor de iPhone SE (2020). De hoesjes van Ideal of Sweden vind ik altijd fantastisch! Ze zien er prachtig uit met de meest mooie designs en kwalitatief zijn ze erg goed. 

Ik ben in ieder geval weer super blij met mijn nieuwe hoesje van Ideal of Sweden en nog veel blijer met de Qi oplader die ik met veel liefde ga gebruiken als eye catcher op mijn nachtkastje. 

Heb jij ooit een Qi-oplader geprobeerd?

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hoesjesdirect.nl

 

1 Comment

  • Reply
    Darina
    november 6, 2020 at 08:47

    Zeker een eyecatcher en ook handig! Ga ik onthouden 🙂

  • Leave a Reply